Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Virgil Cacioianu și-a făcut o nouă firmă. Cu ce se va ocupa

ro

08 May, 2021 00:00 2595 Marime text
  • Virgil Cacioianu a deschis firma Peco Plutitor SRL, la Sulina
  • Firma se va ocupa de comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate
  • El este administratorul societății
 
Conform Monitorului Oficial al României, al extrasului de rezoluție 1607 din data de 12 martie 2021, publicat recent, a fost autorizată constituirea, înmatricularea și înregistrarea societății Peco Plutitor SRL.
 
Societatea are sediul social în localitatea Sulina, orașul Sulina, pe strada Independenței, județul Tulcea și principalul domeniu de activitate este comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși și al produselor derivate. Fondator este Virgil Cacioianu, care are și funcția de administrator al societății cu un capital social de 200 de lei.
 
Potrivit datelor oficiale, Virgil Cacioianu mai este asociat cu 50% la Avemar Gym SRL, tot asociat cu 50% la Building Invest SRL, asociat (40%) și administrator la C C N Company SRL, administrator la Cacioianu Industrie SRL, asociat (25%) la South Marine Store SRL, asociat (34%) la VHS Yacht Building SRL. Ca societăți radiate, Virgil Cacioianu a fost asociat la ATG Shipping SRL, asociat la Building Investment SRL, administrator la Buildnav SRL, asociat și administrator la Veria SRL, asociat și administrator la Westminster Shipping LTD SRL. A mai fost asociat unic și administrator la Avemar SRL, care este în faliment.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii