Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța. Oportunități pentru studenți prin programul Erasmus+

ro

10 May, 2021 11:50 1541 Marime text


 
  • La Universitatea Ovidius din Constanța - noi oportunități pentru mobilități de practică prin programul Erasmus+

În perioada 10-21 mai 2021, Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează o nouă competiție pentru obținerea unei mobilități Erasmus+ de practică, informează ec. drd. Răzvan-Ionuţ Drugă, referent în cadrul Biroului.

Conform sursei citate, la competiție pot participa toți studenții UOC, indiferent de specializarea sau anul în care aceștia sunt înmatriculați. Mobilitățile vor avea o durată de minimum 60 zile și vor putea fi desfășurate doar în țările Programului: statele membre ale Uniunii Europene, plus Islanda, Liechtenstein, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Republica Macedonia de Nord, Norvegia, Serbia sau Turcia. Persoanele care vor beneficia de această oportunitate vor primi un grant cuprins între 670 și 720 euro/lună, în funcție de țara de destinație.

Studenții își pot depune dosarul de candidatură doar în format electronic, urmărind, întocmai, instrucțiunile din anunțul competiției, disponibil la următorul link: http://dri.univ-ovidius.ro/images/2021/Anun%C8%9B%20competi%C8%9Bie%20-%20MAI%202021.pdf.

De asemenea, pentru orice alte detalii, cei interesați pot contacta echipa Biroului la adresa erasmus@univ-ovidius.ro.
 
Sursă foto: Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii