Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei parcuri de distracţii „Ţara Piticilor“ şi Gravity Park din Constanţa, în atenţia RAEDPP. Ce anunţ a făcut regia

ro

30 Mar, 2018 00:00 2430 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa cumpără, prin achiziţie directă, „Lucrări de reparaţii generale şi renovare în parcurile de distracţii «Ţara Piticilor»“, în valoare estimată de 5.591,18 lei fără TVA.
 
Contractul de achiziţie constă în executarea de lucrări de reparaţii generale şi renovare în parcurile de distracţii „Ţara Piticilor“ situate în parcul Tăbăcărie, aleea Nalbei şi bulevardul I.C. Brătianu, precum şi în Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Prestatorul se va ocupa de transportul şi montarea umbrelelor pentru băncile din parcurile de distracţii „Ţara Piticilor“, după cum urmează: parcul Tăbăcărie - 40 de umbrele, aleea Nalbei - zece umbrele, bulevardul I.C. Brătianu - zece umbrele.
 
Umbrelele sunt depozitate la Gravity Park, de unde vor fi transportate către parcurile de distracţii mai sus menţionate. De asemenea, se vor executa lucrări de vopsitorii care constau în băiţuirea cu baiţ 3 în 1 de culoare maro a traverselor din lemn ale celor 60 de bănci din parcurile de distracţii. Nu în ultimul rând, se vor executa lucrări sanitare care constau în: montarea a trei racorduri de apă şi a trei robineţi în „Ţara Piticilor“ din parcul Tăbăcărie; montarea a două racorduri de apa şi a doi robineţi în „Ţara Piticilor“ de pe aleea Nalbei, montarea a două racorduri de apă şi a doi robineţi la „Ţara Piticilor“ de pe bd. I.C. Brătianu, montarea a patru racorduri de apă şi a patru robineţi la Gravity Park din parcul Tăbăcărie.
 
Lucrările vor fi executate pe baza unui contract. Garanţia de bună execuţie va reprezenta 10% din valoarea contractului fără TVA. Lucrările trebuie finalizate în 15 zile de la semnarea contractului. Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa până la data de 2.04.2018. Ofertantul declarat câştigător va publica la solicitarea autorităţii contractante un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut care respectă cerinţele anunţului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii