Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinimtex isi asteapta vizitatorii la Mangalia

ro

22 Jun, 2010 02:41 2811 Marime text
tinimtex_sigla.jpgPentru prima dată, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa va organiza, la Mangalia, ediţia de vară a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte Tinimtex. Evenimentul va avea loc în perioada 23 - 27 iunie a.c, şi se va desfăşura în sala Belvedere a Centrului de Afaceri „Marea Neagră" - Hotel President. Sunt aşteptaţi să viziteze acest târg atât locuitorii Mangaliei cât şi turiştii aflaţi în această perioadă în sudul litoralului.

În cadrul acestui târg vor participa un număr de 30 de firme din domeniul industriei uşoare din mai multe judeţe ale ţării, care vor expune, pe o suprafaţă de 500 mp, cele mai noi colecţii de sezon. Purtătorul de cuvânt al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Lucia Calenici, a menţionat că din totalul expozanţilor, 70% sunt producători şi 30% comercianţi.

Firmele participante vor veni în întâmpinarea clienţilor cu o gamă variată de produse cum ar fi: confecţii textile adulţi şi copii, tricotaje, lenjerii de pat, lenjerie intimă, accesorii, marochinărie şi încălţăminte.

Între 23-26 iunie a.c., programul de vizitare a târgului este între orele 11.00-20.00, iar pe 27 iunie a.c., între orele 11.00-16.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii