Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţi-e teamă de găștile din fața sălilor de jocuri de noroc și pariuri? Uitați câte astfel de firme sunt în județul Constanța!

ro

02 Mar, 2017 00:00 3028 Marime text
Să circuli, ca femeie sau adolescent, la orele înserării, prin anumite cartiere și zone mai puțin circulate poate fi de-a dreptul periculos, pentru că te expui la riscuri. Lunar, polițiștii constănțeni au de cercetat diferite cazuri de tâlhării sau agresiuni care au loc la lăsarea serii în municipiul Constanța, dar și în alte localități din județ.
 
Recent, o tânără din Constanța a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea agresorilor mamei sale, care ar fi fost atacată pe 27 februarie pe bulevardul Lăpușneanu, în zona Medicover, într-o zonă nesupravegheată video. Alți constănțeni s-au plâns în mediul online de faptul că li se pare periculos să circule seara mai ales în zonele în care funcționează săli de jocuri de noroc sau pariuri sportive care au devenit locul de întâlnire al indivizilor periculoși, gălăgioși și puși pe harță.
 
În județul Constanța sunt înregistrate 179 de societăți care au domeniul de activitate principal „activități de jocuri de noroc și pariuri“, însă o parte dintre acestea au fost radiate sau au activitatea întreruptă. Astfel, mai funcționează în municipiul Constanța 53 de societăți comerciale cu acest domeniu de activitate.
 
În Năvodari funcționează șase săli de jocuri, în localitatea Ovidiu - una, iar în Lumina - o singură astfel de sală. Și în Mamaia este înregistrată o societate care are ca activitate jocuri de noroc și pariuri, la Hârșova - trei, la Medgidia - șase, la Eforie Nord - două, una la Albești, una la Corbu și două la Cernavodă.

De asemenea, în localitatea Băneasa este înregistrată o firmă care are ca activitate jocuri de noroc și pariuri, trei societăți sunt înregistrate la Mangalia, una la Schitu, una la Tariverde, una la Cogealac, una la 23 August, două la Cobadin, două la Mihail Kogălniceanu, una la Murfatlar și două la Valu lui Traian.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii