Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 23 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța. Zonele care nu vor avea apă caldă și căldură începând de luni dimineața

ro

10 Dec, 2023 20:07 4548 Marime text
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Zmeurei.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si încălzire la punctele termice PT 44(Bld. Tomis bl TAV6), PT 45(Bld. Tomis bl TAV1), PT 48(Str. Badea Cartan nr 28), PT 50(Bld. Tomis bl 7B), PT 51(Bld. Tomis bl 5B), PT 52(Al Zmeurei bl U3) începând din dimineața zilei de 11.12.2023.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 14 ore așa cum ne-a comunicat costructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice, transmite Termoficare Constanța. 

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

Vă mulțumim de înțelegere!- transmite Termoficare Constanța. 


TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.Citește și: 


Situație gravă la Constanța! Copiii din mai multe grădinițe stau în frig. Probleme sunt în mai multe zone din oraș (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lucia 11 Dec, 2023 17:36 În tomis nord la punctul termic 140 nu s-a furnizate caldura deloc de când s-au făcut probe.Pe când remediați lucrarea ca tot promiteți și nu mai terminați odata