Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Tulcea achiziționează spații medicale modulare, în contextul pandemiei (document)

ro

26 Sep, 2020 00:00 1734 Marime text

Spitalul Județean de Urgență Tulcea organizează licitație publică pentru achiziționarea de spații medicale modulare - containere pentru pacienții asimtomatici infectați cu noul coronavirus SARS –CoV-2.
 

Descrierea contractului

Autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmareste achizitionarea, transportul instalarea si punerea in functiune de Spatiile medicale modulare necesare pentru trierea pacientilor cat si ca spatii pentru carantina. La finalul prezentei proceduri de atribuire se va incheia un acord- cadru pe o perioada de 24 de luni, cu maxim trei operatori economici. Cantitatile minime ale acordului cadru precum si Cantitatile maxime ale acordurilor cadru sunt prevazute in Caietul de sarcini. Cantitatile minime ale contractelor subsecvente precum si Cantitatile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevazute in Caietul de sarcini. Autoritatea contractanta a stabilit o perioada de 6 zile de la data transmiterii spre publicare a anuntului de participare pentru depunerea ofertelor. Motivul care a stat la baza luarii acestei decizii este desemnarea Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea, in baza Ordinului 533/2020 privind aprobarea Planului de masuri pentru pregatirea spitalelor in contextul epidemiei de coronavirus COVID-19 si a Listei spitalelor de suport pentru pacientii testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, spital suport pentru pacientii testati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, cat si adresa A50/15344/11.09.2020 primita de la Directia de Sanatate Publica a Judetului Tulcea prin care ni se comunica Hotararea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Tulcea nr.46 din 10.09.2020,referitoare la necesitatea achizitionarea in regim de urgenta a 10 buc Spatii medicale modulare - containere pentru pacientii asimtomatici infectati cu noul coronavirus SARS –CoV-2. Tinand cont de aceasta situatie, este imperios necesar achizitionarea de Spatii medicale modulare intr-un termen cat mai scurt, pentru a putea raspunde posibilelor situatii de urgenta ce ar putea interveni in evolutia pacientilor infectati cu virusul SARS-CoV-2 si tratati de autoritatea contractanta Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 2 zi înainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de termenul limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 4 zile.

Valoarea totală estimată a contractului este de 705.870 lei.
 


Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante

Dr. Năstăsescu Tudor Ion - Manager Dr. Timofei Valentina - Dir. Medical AS. Armeanu Lavinia-Madalina - Dir. Îngrijiri EC. Mirescu Marian- Dir. Financiar -contabil jr. Manole Valentin - Șef serviciu Juridic - R.U.N.O.S. EC. Gheba Victoria - Director Administrativ.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.10.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Ce firmă va furniza produse de curățenie Spitalului Județean de Urgență Tulcea (document)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii