Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq au bătut palma cu Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

ro

05 Feb, 2024 17:00 817 Marime text
  • Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit un contract servicii de colectare, de transport, procese și de eliminare a deșeurilor spitalicești.
  • Este vorba despre un acord- cadru pentru o perioada de 48 de luni care a fost încheiat cu Eco Fire Sistems SRL din Constanța și Luxury Estetiq cu sediul social în Tulcea
 
 
Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit un contract servicii de colectare, de transport, procese și de eliminare a deșeurilor spitalicești.
Este vorba despre un acord- cadru pentru o perioada de 48 de luni care a fost încheiat cu Eco Fire Sistems SRL și Luxury Estetiq.
 
Valoarea totală a achiziției este de 843.680.16 lei fără TVA.


Serviciile de colectare, de transport, procesare și de eliminare a deșeurilor spitalicești a revenit Eco Fire Sistems SRL cu sediul social în Lumina, județul Constanța.

Contractul subsecvent de colectare, de transport, procesare și de eliminare a deșeurilor spitalicești în valoare de 89.567.14 lei, contractul servicii de colectare,de transport,procesare și de eliminare a deșeurilor spitalicești în valoare de12.246 lei, contract de servicii de colectare deșeuri spitalicești este de 870 lei, contractul subsecvent de servicii colectare, transport procesare și eliminare deșeuri spitalicești în valoare de 61.000 lei, contractul subsecevent servicii de colectare, transport,procesare și eliminare a deșeurilor spitalicești în sumă de 253.6 lei au revenit societății Luxury Estetiq, cu sediul social în Tulcea.

Aceeași societate a mai câștigat contract subsecvent servicii de colectare, de transport, procesare și de eliminare a deșeurilor spitalicești în sumă de 120.136 lei, dar și contractul subsecvent servicii de colectare, de transport, procesare și de eliminare a deșeurilor spitalicești în valoare de 559.550 lei.
 
Despre Eco Fire Sistems SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 16 ianuarie 2024, Eco Fire Sistems SRL a fost înființată în anul 2001, are sediul social în Lumina, județul Constanța și se ocupă de tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în județele Teleorman, Bihor și Constanța.
 
Asociat majoritar și administrator este Sandu Ionel Popescu, partenerul său fiind Nicoleta Luminița Popescu.
 
Numele lui Sandu Ionel Popescu se regăsește și în Laguna-Land SRL, Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL, Parsec Original Mastercraft SRL, iar cel al Nicoletei Luminița Popescu, în Club Orizont SRL, Green Fire Team SRL și Eco Chim Test SRL.
 
Conform termene.ro, Eco Fire Sistems SRL figurează cu 1971 de achiziții directe (Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița, Serviciul de Ambulanță Județean Galați, Grădinița cu Program Prelungit Mugurel printre autoritățile contractante) și 126 de contracte publice (Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, OMV Petrom SA, Ministerul Apărării – UM 02175 Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 79 de angajați, profit peste 3,19 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 41,06 milioane de lei.


Luxury Estetiq
 
În ce privește cea de-a doua companie care s-a angajat să se ocupe de deșeurile Spitalului Județean Tulcea, Luxury Estetiq, firma are 58 de contracte publice încheiate, în aceeași perioadă.
 
Firma are sediul social în Tulcea, pe strada Slt. Gavrilov Corneliu, nr. 174, iar obiectul principal de activitate este reprezentat de coafură și alte activități de înfrumusețare.
 
Asociați cu cote egale sunt Alexandra Maria Băcan și Romică Țimurlea, cei doi fiind asociați și în compania Terama Concept Dent.
 
Romică Țimurlea este administratorul Luxury Estetiq.
Cifra de afaceri în anul 2022 a fost de 617,674 lei, profit de 121,617 lei și 4 angajații.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 38.47%.

Firma are trei puncte de lucru în Tulcea.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Luxury Estetiq SRL a încheiat 58 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 216.638,87 de lei.
 
Cele mai multe dintre acestea vizează colectarea deșeurilor și au fost încheiate începând cu anul 2020 cu diverse instituții tulcene ori din județ, printre care Primăria Tulcea, Spitalul Tichilești, Protecția Copilului Tulcea, Direcția de Sănătate Publică Tulcea și altele.
 
În ce privește noul acord-cadru încheiat cu Spitalul Județean Tulcea, acesta are o durată de 48 de luni.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații Constanța Eco Fire Sistems SRL, acord-cadru cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru deșeurile spitalicești. Contract peste 380.000 de euro (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii