Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Sante International SA și Synttergy Consult SRL, contracte cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea (DOCUMENT)

ro

08 Aug, 2023 12:55 1092 Marime text
  • Sante International SA și Synttergy Consult SRL vor furniza reactiviă către Spitalul Județean de Urgență Tulcea.
Sante International SA și Synttergy Consult SRL au semnat recent acorduri-cadru cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea privind furnizarea de reactivi.
 
Acordurile au fost semnate pentru o perioadă de 48 de luni, contractul fiind împărțit în loturi.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise.
 
Sante International SA și-a adjudecat Lotul 1, vizând furnizarea de consumabile cu analizatorul de gaze test cu test EPOC, cu o valoare de 67.200 de lei fără TVA.
 
Synttergy Consult SRL și-a adjudecat Lotul 2, privind furnizare pachet determinări gaze, electroliți și co-oximetrie compatibil cu analizorul Gastat 735, în valoare de 1.344.000 de lei fără TVA.
 
Despre Sante International SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 august 2023, Sante International SA a fost înființată în 1992, are sediul social în București, Sectorul 2, pe Șoseaua Mihai Bravu, numărul 7 și se ocupă de comerț cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Iași, Cluj, Timișoara și București.
 
Acționari sunt cetățenii greci Georgios Panagiotidis, cu 30% și Panagiotis Panagiotidis, cu 15%, dar și românul Mihail Fotis Zografos, cu 55%.
 
Administratori sunt Mihail Fotis Zografos, Panagiotis Panagiotidis și Intermedica International SA București, iar Arina Bianca Manole este director.
 
Numele lui Panagiotis Panagiotidis se regăsește și în Intermedica International SA București, Olypan Investment and Trading SRL București și Geopan Investment and Trading SRL București.
 
La rândul său Mihail Fotis Zografos figurează și în Oikia Imobiliare SRL și Intermedica International SA, ambele din București.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Sante International SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 632.016.138,93 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Academia de Științe Medicale, Administrația Domeniului Public și Privat Mioveni, Administrația Domeniului Public Sector 2, dar și altele.
 
În 2022, societatea a declarat 86 de angajați, profit peste 15,99 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 117,9 milioane de lei.
 
Despre Synttergy Consult SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 august 2023, Synttergy Consult SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Cluj-Napoca, pe Aleea Prof. Valeriu Bologa, nr. 3 și se ocupă de comerț cu ridicata al produselor farmaceutice.
 
Firma are puncte de lucru în Timișoara, București, Iași și Drobeta-Turnu Severin.
 
Pachetul majoritar al acțiunilor este deținut de Dan Ion, cu 45%, fiind urmat de Alina Dan, cu 30%, Victor Daniel Duhanes, cu 20% și Claudia Mirela Bun, care deține 5%.
 
Administrator este Victor Daniel Duhanes.
 
Numele lui Dan Ion se regăsește și în Living & Rental SRL Cluj și în Physiodental SRL București, cel al Alinei Dan figurează și în Synmathlife SRL Ilfov, iar Claudia Mirela Bun figurează și în Finacont Consult SRL și Integra Services SRL, ambele Cluj.
 
Nu în ultimul rând, Victor Daniel Duhanes figurează și în BFK SRL, IDB Grup SRL, Napoca Invest SRL, Finacont Consult SRL și Decoarta Production SRL, toate din Cluj.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Synttergy Consult SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 320.399.148,89 de lei, iar printre autoritățile contractante se regăsesc Centrul de Evaluare și Tratament a Toxicodependențelor pentru Tineri Sfântul Stelian, Centrul de Transfuzie Sanguină a Municipiului București, Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman, dar și altele.
 
În 2022, Synttergy Consult SRL a declarat 35 de angajați, profitul a depășit 21,89 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 65,31 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a contractelor de la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce firmă va livra containerele pentru deșeurile medicale la Spitalul Județean de Urgență Tulcea (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii