Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit un contract de peste 80.000 de euro. Sunt vizate servicii de spălătorie și curățătorie (DOCUMENT)

ro

23 Dec, 2023 16:13 1039 Marime text
  • Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit un contract de achiziție servicii de spălătorie și curățătorie
  • Contractul, în valoare de 409.200 lei fără TVA, a revenit societății Economic Blue SRL
  • Firma, cu sediul în Tulcea, este administrată de Elena Soporan, care este și asociat unic. Soporan mai figurează și în Elenergycosc SRL.
  • Economic Blue mai are un contract din achiziții directe încheiat tot cu Spitalul Județean Tulcea în luna octombrie a.c. în valoare de 110.000 lei
  • Potrivit www.termene.ro, în 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 299.849 lei și profit de 81.103 lei la un număr mediu de 2 angajați

Spitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit un contract de achiziție servicii de spălătorie și curățătorie (colectarea lenjeriei murdare, pijamale, cămăși de noapte, halite molton, fețe de masă, pături, prosoape, echipamentul personalului medical etc., de la sediul unităţii sanitare și transportul acestora la sediul prestatorului în vederea desfășurii activităţii de spălare, dezinfecţie, uscare, călcare și ulterior transportul acestora la sediul beneficiarului, în punctul de colectare a lenjeriei curate).

Contractul, în valoare de 409.200 lei fără TVA, a revenit societății Economic Blue SRL, vezi secțiunea „documente”.


Despre Economic Blue SRL

Firma a fost înființată în 2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 9601 - Spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană.
Potrivit www.termene.ro, în 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 299.849 lei și profit de 81.103 lei la un număr mediu de 2 angajați.
Firma, cu sediul în Tulcea, pe strada Slt. Gavrilov Corneliu nr. 318, este administrată de Elena Soporan, care este și asociat unic. Soporan mai figurează și în Elenergycosc SRL.
Economic Blue mai are un contract din achiziții directe încheiat tot cu Spitalul Județean Tulcea în luna octombrie a.c. în valoare de 110.000 lei.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără servicii de reparare și întreținere a echipamentului radiologic pentru aproximativ 500.000 de lei (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii