Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără servicii de reparare și întreținere a echipamentului radiologic pentru aproximativ 500.000 de lei (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2023 16:18 760 Marime text
  • Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără servicii de reparare și întreținere a echipamentului radiologic de la General Electric Medical Systems România
  • Potrivit termene.ro, General Electric Medical Systems România SRL are sediul social pe strada Barbu Văcărescu nr. 301 – 311, sectorul 2, București. Firma și-a început activitatea în anul 2000 și se ocupă cu „intermedieri în comerțul cu produse diverse”


Spitalul Județean de Urgență Tulcea cumpără servicii de reparare și întreținere a echipamentului radiologic de la General Electric Medical Systems România.


Valoarea contractului ajunge la 464.832 de lei, fără TVA.


După cum se arată în datele contractului, durata acestuia este de 48 de luni.


Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.


Contractul dintre Spitalul Județean de Urgență Tulcea și General Electric Medical Systems România a fost încheiat pe data de 20 septembrie, iar data expedierii a fost 5 octombrie.
 

Despre General Electric Medical Systems România

Potrivit termene.ro, General Electric Medical Systems România SRL are sediul social pe strada Barbu Văcărescu nr. 301 – 311, sectorul 2, București. Firma și-a început activitatea în anul 2000 și se ocupă cu „intermedieri în comerțul cu produse diverse”.


Societatea este controlată de compania din Țările de Jos, General Electric International (Benelux) BV.


Administratorii sunt Mihaela – Cornelia Adochiei și Elena Dana Ianculescu.


Conform termene.ro, din 2007 și până în prezent, General Electric Medical Systems România SRL a câștigat 509 contracte de achiziție publică. Printre contractanți se numără: Institutul Regional de Oncologie Iași, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, Spitalul Clinic Colentina ș.a.Bilanțul fiscal din 2022 arată că firma a avut 210.830.028 de lei – cifră de afaceri, 9.610.393 de lei – profit și 90 – numărul mediu de angajați.Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Licitații Tulcea Sante International SA și Synttergy Consult SRL, contracte cu Spitalul Județean de Urgență Tulcea (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii