Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nou contract pentru supervizarea lucrărilor la Spitalul Județean de Urgență Tulcea! (DOCUMENT)

ro

25 Feb, 2023 00:00 2390 Marime text
  • După contractul de 76.000 de lei semnat la finele anului trecut, compania Irimat Cons SRL și-a adjudecat acum, prin procedura simplificată, contractul în valoare totală de 590.520 de lei fără TVA.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
Compania Irimat Cons SRL, din Ploiești, a semnat un nou contract cu Consiliul Județean Tulcea privind supervizarea lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a Spitalului Județean de Urgență din municipiu.
 
După contractul de 76.000 de lei semnat la finele anului trecut, compania și-a adjudecat acum, prin procedura simplificată, contractul în valoare totală de 590.520 de lei fără TVA (față de valoarea estimată inițial de CJT de 645.638,97 de lei fără TVA).
 
Informațiile privind semnarea noului contract au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că au fost depuse două oferte, una fiind considerată inacceptabilă.
 
Nu este posibilă subcontractarea.
 
Despre contract
 
În descrierea contractului se arată că este vorba despre „servicii de supervizare a lucrărilor în cadrul proiectului ,«Reabilitare și modernizare și extindere Spitalul Județean de Urgență Tulcea»“.
 
Potrivit autorității contractante, „serviciile de dirigenție de șantier constau în asigurarea asistenței tehnice pe perioada de execuție a lucrărilor prin servicii de asistență tehnică din partea dirigintelui de șantier“.
 
„Prestatorul va acționa atât în calitate de Diriginte de Șantier cât și în calitatea de Supervizor, conform prevederilor H.G. 1/2018 pentru contractul de lucrări (proiectare și execuție) pentru implementarea cu succes a proiectului“, se mai arată în descrierea oficială.
 
De asemenea, conform sursei citate, acesta „va asigura serviciile de dirigenție de șantier, prin furnizarea de personal autorizat corespunzător, pe specialități, în vederea respectării prevederilor Legii nr. 10/1995. Supervizorul va oferi Autorității Contractante și echipei de implementare a proiectului asistență tehnică din punct administrativ (predare amplasament, vizite în șantier, participare la faze determinante, verificarea lucrărilor ascunse, recepția la terminarea lucrărilor etc.); tehnic (respectarea proiectului tehnic în ceea ce privește tehnologia de lucru, calitatea lucrărilor, a materialelor, încadrarea în programul de execuție etc.) și financiar (certificarea plăților funcție de progresul lucrărilor) și specifice Contractului de Finanțare și Contractului H.G.1/2018“.
 
Despre Irimat Cons SRL
 
Potrivit Confidas.ro, Irimat Cons SRL are sediul social în Ploiești, pe strada Șipote nr. 3 și se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Compania este controlată de Florin-Gelu Goroneanu, asociat unic și administrator, care mai apare în Mina De La Salud SRL.
 
Pentru anul trecut, cu 30 de salariați, Irimat Cons SRL a raporat un profit de peste 500.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,53 de milioane de lei.
 
Compania Irimat Cons SRL a încheiat 62 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 27.667.940,18 lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Podenii Noi, dar și altele.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Iată cine se va ocupa de supervizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Spitalului Județean Tulcea (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii