Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 12 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără medicamente! Cât va plăti pentru ele

ro

30 Sep, 2016 00:00 1197 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa intenţionează să achiziţioneze medicamente pentru sânge, organele hematopoietice şi sistemul cardiovascular, pentru mai multe programe naţionale destinate pacienţilor. În acest sens, spitalul a lansat un anunţ pentru licitaţia deschisă sau restrânsă privind atribuirea contractului „Furnizare medicamente - programe naţionale (boala Fabry, boala Pompe, tirozinemie“. Valoarea estimată a contractului este de 1.933.095,36 de lei, fără TVA, contractul având o durată de un an.
 
Potrivit caietului de sarcini, sunt necesare medicamente pentru programele ce cuprind boala Fabry, boala Pompe, Tirozinemie, programul scleroza sistemică şu ulcere digitale evolutive. Astfel, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă intenţionează să achiziţioneze medicamente, împărţite în patru loturi: 60 de flacoane de Agalsidasum beta 35 mg, 528 de flacoane de Aglucosidasum alpha 50 mg, 720 de comprimate de Nitisinonum 10 mg şi 672 de comprimate de Bosentanum 125 mg. Pentru a fi eligibili, agenţii economici trebuie să depună o garanţie de participare de 1% din valoarea fără TVA pentru fiecare lot ofertat şi o garanţie de execuţie de 5% din valoarea fără TVA a contractului.
 
În vederea atribuirii contractului, se va compara valoarea totală a ofertei (respectiv preţul unitar înmulţit cu numărul de bucăţi). Ofertanţii, terţii susţinători (dacă este cazul) şi subcontractanţii (dacă este cazul) nu trebuie să se regăsească în situaţiile prevăzute la art. 164, 165, 167 din Legea nr. 98/2016. Ei trebuie să depună certificatul constatator privind lipsa datoriilor restante cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contribuţiilor la bugetul general consolidate la momentul prezentării şi, după caz, documente prin care se demonstrează faptul că operatorul economic poate beneficia de derogările prevăzute la art. 166, alin. (2), art. 167, alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.
 
Persoanele juridice/fizice străine ce doresc să participe la procedură vor prezenta orice documente edificatoare eliberate de autorităţi competente din ţară în care acestea sunt rezidente, prin care să dovedească îndeplinirea obligaţiilor restante cu privire la plata impozitelor şi a asigurărilor sociale, la momentul prezentării acestora. Informaţiile cuprinse în certificatul constatator trebuie să fie valabile la momentul prezentării acestora.
 
Persoanele care deţin funcţie de decizie în cadrul autorităţii contractante în procesul de achiziţie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa sunt: ş.l. dr. Cătălin Grasa, manager, Violeta Androne - director financiar-contabil, dr. Mihnea Avram - director medical, prof. univ. dr. Ghinea Mihaela - coordonator Program Boala Fabry, conf. univ. dr. Anca Hâncu - coordonator Program Boala Pompe, dr. Violeta Stoica - şef Serviciu Achiziţii, Mirela Rădulescu - farmacist-şef, Corneliu Stănculescu - Serviciul Achiziţii.
 
Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 28.10.2016, ora 00.00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 2.11.2016, ora 16.00. Termenul-limită de evaluare a ofertelor din SEAP este 8.11.2016, ora 18.00.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii