Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol deosebit de Crăciun Vin să ne colinde copiii de la „Mocăniţa", „Fiii Dobrogei", „Floricica", „Muguraşii" şi Iyldizlar Kara-Murat

ro

21 Dec, 2012 01:12 2721 Marime text
spectacol.jpgTimp de trei ore, pe 23 decembrie, constănţenii vor fi colindaţi de elevi din judeţul Constanţa, care vor urca pe scena amenajată în incinta City Park Mall. Alături de ei vor evolua grupuri de urători, de dansatori, solişti vocali şi instrumentişti şi interpreţi de colinde.

Asociaţia Culturală a Coregrafilor Scenografilor Artiştilor Liber Profesionişti şi Amatori din Constanţa, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Organizaţia Diaspora Progresistă şi Centrul de Informare Europe Direct invită constănţenii pe data de 23 decembrie, la Spectacolul de datini, obiceiuri şi colinde de Crăciun şi de Anul Nou, intitulat „Moş Crăciun, ce darnic eşti!" şi „Moş Crăciun vine din diaspora". Ambele spectacole vor avea loc la City Park Mall Constanţa, începând cu ora 17.30. Astfel, constănţenii vor fi colindaţi de grupul „Mocăniţa" din localitatea Mihail Kogălniceanu, „Fiii Dobrogei" - de la Şcoala Populară de Artă din Constanţa, „Floricica" din Horia, „Muguraşii" din Ovidiu, grupul armânesc Vanghilismo şi grupul tătăresc Iyldizlar Kara-Murat din Mihail Kogălniceanu. Alături de ei, pe scenă vor urca dansatorii de la Clubul de Dans Blak Sea, soliştii vocali şi instrumentişti: Cătălina Alexa, Maria Ozana Stoicoci, Denisa Lucanu, Bogdan-Nicolae Roşca, Titiana Miriţa, Marian Sas. Moş Crăciun va veni din diaspora şi va împărţi cadouri şi daruri artiştilor care vor evolua în cadrul spectacolului. De asemenea, daruri vor primi şi copiii de la Complexul de servicii comunitare Sparta Rotterdam din Techirghiol, de la Centrul maternal din Mangalia, de la locuinţa protejată pentru persoanele seropozitive din Mihail Kogălniceanu, de la Centrul de îngrijire şi asistenţă Sfântul Andrei din localitatea Negru Vodă, precum şi mai multe familii cu probleme din localitatea Poiana.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii