Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Asistenţă Socială din Primărie se modernizează! Cât va costa sistemul informatic pentru acordarea ajutoarelor

ro

26 Sep, 2016 00:00 1819 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS) Constanţa doreşte să îşi îmbunătăţească şi să modernizeze sistemul de acordare a prestaţiilor sociale, de aceea a decis să achiziţioneze un sistem informatic pentru gestionarea activităţii de acordare a diferitelor forme de presaţii sociale de către instituţie. În acest sens, a depus anunţul privind „Furnizare sistem informatic integrat pentru gestionarea prestaţiilor sociale acordate de SPAS Constanţa”.
 
Obiectul achiziţiei îl constituie crearea şi implementarea unui sistem informatic integrat care să gestioneze activitatea de acordare a diverselor forme de prestaţii sociale de către SPAS, şi anume: tichete valorice pentru hrană, activitatea de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei, ajutorul social privind venitul minim garantat, alocaţia de susţinere a familiei, masa la cantină, ajutorul de urgenţă, asistenţii personali, indemnizaţiile acordate bolnavului cu handicap grav - stimulentul educaţional, alocaţia de stat, indemnizaţia de creştere şi îngrijire a copilului şi stimulentul de inserţie, beneficiari ai altor servicii sociale oferite de municipalitate, precum Căminul pentru Persoane Vârstnice, Serviciul Centrul Social, creşe etc.
 
Pentru achiziţionarea acestui sistem electronic, SPAS este dispus să ofere 123.000 de lei, fără TVA. SPAS doreşte ca sistemul informatic să fie instalat la sediul său din Constanţa, strada Unirii nr. 104, cu respectarea termenelor specificate din caietul de sarcini. Pentru a participa la licitaţie, operatorii economici vor prezenta certificatele constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al agentului economic corespunde obiectului contractului.
 
„Autoritatea îşi rezervă dreptul să achiziţioneze prin catalogul electronic de la operatorul economic care a prezentat preţul cel mai scăzut corespunzător necesităţii autorităţii contractante”, aşa cum este descris în caietul de sarcini. Operatorii economici interesaţi vor introduce preţul corespunzător necesităţilor în catalogul electronic. Ofertele financiare şi tehnice întocmite conform cerinţelor din caietul de sarcini se vor trimite prin e-mail la adresa: office.spas.cta@gmail.com. Potrivit anunţului de pe licitatiapublica.ro, termenul-limită pentru primirea ofertelor este 28 septembrie 2016.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii