Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefii misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare ale României din străinătate, în Portul Constanța (galerie foto)

ro

28 Aug, 2019 18:06 1499 Marime text


Șefii misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare ale României din străinătate au fost, astăzi, 28 august 2019, oaspeți ai Portului Constanța.

Conducerea CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța i-a primit pe diplomați la sediul companiei, unde a fost prezentat Portul Constanța, dar și contextul european în domeniul transporturilor navale.


Întâlnirea a generat un dialog cu reprezentanții misiunilor diplomatice, interesați de mărfurile operate și de operatorii portuari din Portul Constanța, de concurența de pe piața transporturilor, de rutele de transport actuale și de noi rute la nivel mondial.


Ministerul Afacerilor Externe organizează în perioada 26-29 august 2019 Reuniunea Anuală a Diplomației Române (RADR), tema ediției fiind ”Diplomația României: repere și noi perspective”, vizita în Portul Constanța fiind inclusă în agenda evenimentului.


Reuniunea, organizată, conform tradiției, în preajma Zilei Diplomației Române, sărbătorită la data de 1 septembrie, îi reunește pe șefii misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare ale României din străinătate. Este principalul moment prin care se onorează, în spațiul public, contribuția pe care diplomația română o aduce la dezvoltarea și promovarea intereselor României peste hotare.

Sursă foto: Facebook/ Constanța Port
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii