Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de comandă la sediul Batalionului 114 Tancuri „Petru Cercel“, în prezența comandantului Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti" Constanța (galerie foto)

ro

28 Oct, 2021 19:07 3257 Marime text
  • Predarea-primirea comenzii la Batalionul 114 Tancuri "Petru Cercel"
Ieri, 27 octombrie, la sediul Batalionul 114 Tancuri ,,Petru Cercel", a avut loc, în prezența comandantului Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti", colonel Adrian Costaru, ceremonia de predare-primire a comenzii și a drapelului de luptă, între locotenent-colonel Radu-Vasile MUŞAT, promovat în funcția de comandant la Centrul de Perfecționare Tancuri şi Auto ,,Colonel Pandele Predescu" și locotenent-colonelul Silviu-Marius STOICA.

Activitatea s-a desfăşurat cu respectarea tuturor măsurilor impuse pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Despre Locotenent-colonelul Silviu-Marius Stoica

Locotenent-colonelul Silviu-Marius STOICA, a îndeplinit funcția de comandant pluton, comandant companie și şef compartiment planificare în cadrul S3-operații la Batalionul 814 Tancuri ,,Mihai Vodă".

În 2019 a absolvit cursurile Facultății de comandă și stat major la Universitatea Națională de Apărare ,,Carol I". În perioada 2019-2021 a îndeplinit funcția de șef birou în cadrul Componentei Operaționale Terestre.

Sursa foto-text: Facebook/ Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti"(Text: Căpitan Gabriel IONIȚĂ, Foto: Maistru militar Andrei PUIU, Caporal Florin MATEI) 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii