Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a extins Topaz Skin, cel mai mare salon de bronzare din Constanţa

ro

27 Aug, 2013 00:00 11478 Marime text
Topaz Skin, cel mai mare salon de bronzat din Constanţa, beneficiază de personal special instruit, la curent cu cele mai noi tendinţe în materie de bronzare. Actualmente extins, salonul situat în City Park Mall dispune de opt aparate de bronzat profesionale (patru sunt verticale, patru orizontale): Mega Sun 6800, Megasun Tower T200, Megasun Tower Optima, UWE P90, UWE IBED, MegaSun Space 3000, Hapro Luxura V7 şi Hapro Luxura GT.

Megasun Tower T200 este un aparat modern, foarte spaţios, ideal pentru bărbaţi. Dispune de lămpi speciale pentru autobronzare şi, de asemenea, are trei funcţii speciale: welness, anticelulită şi slimming.
UWE P90 este special creat pentru persoanele care suferă de claustrofobie, beneficiind de un spaţiu foarte mare pentru deschiderea capacului.

Topaz Skin este singurul salon de bronzat din Constanţa care oferă clienţilor săi posibilitatea de a folosi aparate de bronzat cu collagen. Printre acestea se numără Mega Sun Tower Optima şi Megasun 6800. Aparatele cu collagen sunt ultima noutate în domeniul bronzului in-door. Bronzarea cu ajutorul collagenului are rolul de a menţine tonusul muscular, ajutând în acelaşi timp la slăbire. Şi asta în vreme ce beneficiezi de un bronz sănătos şi natural.
 
MegaSun Tower Optima, cel mai nou trend în bronzare. Ultima inovaţie de la MegaSun vă oferă atât o bronzare perfectă, cât şi o porţie de collagen cu ajutorul lămpilor cu Collagen şi al celor 100 de Rubine, care stimulează collagenul din organism, ajutându-vă astfel să vă menţineţi frumuseţea. Mega Sun Tower Optima este un aparat de bronzat ideal pentru persoanele care au probleme cu fixarea calciului în organism. Optima vă ajută să stabilizaţi nivelul de Vitamina D. În caz că nu ştiaţi, vitamina D este esenţială pentru ca oasele să devină rezistente, întrucât aceasta ajută organismul nostru să asimileze calciul din diete.
 
Aparatul de bronzat MegaSun 6800 are toate calităţile care asigură o şedinţă de bronzat ideală într-un salon de bronzat. Designul său modern şi dinamic, funcţiile moderne şi accesibile, tuburile de lumină UV performante + acestea sunţ principalele atuuri ale solarului de la MegaSun. Sistemul de ventilaţie pentru faţă şi corp este silenţios şi contribuie la confortul clientului în timpul utilizării, iar sesiunea de beauty este o adevărată relaxare, datorită funcţiei ACS. Ghidul vocal, sistemul stereo şi interfaţa USB asigură o experienţă completă.
 
Cel mai mare salon de bronzat din Constanţa oferă clienţilor săi nu doar aparate profesionale de ultimă generaţie, ci şi produse cosmetice de bronzat de la renumite firme specializate: California Tan, Australian Gold, Emerald Bay, Matahari, Hawaiana şi Sunshine. Este vorba despre branduri de creme produse în SUA, aflate în topul loţiunilor de bronzat din SUA. Echipa de profesionişti de la Topaz Skin asigură consultanţă gratuită la achiziţionarea produselor cosmetice în funcţie de fizionomia şi dorinţele fiecărui client în parte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 29 Aug, 2013 10:55 Monica: acasa ai salon de bronzare ?
  • elen 28 Aug, 2013 21:36 minunat solar, chiar era nevoie de o locatie precum Topaz Skin in Constanta! voi reveni cu cea mai mare incredere.
  • cristi 28 Aug, 2013 14:39 Foarte bun , aparate noi , spatii mari , chiar imi place!
  • Monica 28 Aug, 2013 13:32 Cand ma duc la TOPAZ SKIN ma simt ca acasa!
  • Cristina 27 Aug, 2013 20:30 Chiar este un salon foarte frumos. Este foarte curat si aparatele sunt super. Il recomand!!