Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

TOPAZ Skin - Hair & Beauty, în premieră în Centrul comercial TOM (galerie foto)

ro

08 Jan, 2018 00:00 15058 Marime text
 Recunoscut în Constanța pentru serviciile sale profesionale de top, mai ales în domeniul bronzării, TOPAZ Skin - Hair & Beauty a decis să deschidă în premieră și în Centrul comercial Tom un salon de înfrumusețare, pentru a răspunde nevoilor locuitorilor dintr-o zonă a municipiului aflată în plină expansiune imobiliară.
 
Beneficiind de personal special instruit cu ultimele tendințe în materie de frumusețe și styling, salonul este dotat cu aparatură modernă ce vă poate oferi coafură-frizerie, manichiură-pedichiură, masaj, cosmetică, bronzare într-un solar vertical și, în curând, remodelare corporală.
 
„Solicitările crescute și nevoia de spațiu mai generos ne-au determinat să deschidem și acest salon din Centrul comercial TOM. Mai ales că în această parte a orașului nu există un salon bine pus la punct, care să ofere servicii de genul acesta. Sunt foarte multe cartiere în dezvoltare în această zonă și ne-am gândit să venim cu un plus, inclusiv la program, clienții putând să apeleze la noi zilnic, între orele 9 și 22.
 
De asemenea, femeilor care sunt mereu pe fugă și nu găsesc timp pentru un make-up profesional le stăm la dispoziție tot în acest interval, cu rugămintea de a se programa anterior. Folosim produse românești, pentru că ne dorim să promovăm extraordinarele lor calități, comparabile cu branduri internaționale de top“, a declarat Adina Paghirca, manager TOPAZ Skin - Hair & Beauty.
 
Acesta este cel de-al doilea salon, primul fiind redeschis în urmă cu doi ani, pe bulevardul Mamaia, în zona Spitalului Militar.
 
Și pentru că, în general, constănțenii sunt speriați de prețurile prohibitive ale prea multor saloane, vă spunem că, spre exemplu, pentru bărbați, costul unui tuns+styling ajunge la 35 de lei, în timp ce pentru femei cel mai mare tarif pentru aranjat și spălat este de 70 de lei pentru păr lung, iar un tuns+spălat la aceeași lungime costă 80 de lei. Serviciile de epilat pleacă de la 10 lei și ajung până la maximum 90 de lei, în cazul celui total.
 
Dar pentru a vă convinge, puteți consulta lista alăturată a serviciilor oferite de Topaz Skin-Hair & Beauty și ne veți confirma că sunt foarte avantajoase.
 
Pentru programări, apelați 0767 237 303.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii