Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raed Arafat „Maşinile ISU şi SMURD vor asigura misiunile cu risc înalt“ (video)

ro

28 Feb, 2020 16:29 1381 Marime text

La sediul MAI secretarul de stat în MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru au susținut vineri, 28 februarie, o conferință de presă referitoare la gestionarea situației privind noul Coronavirus (COVID-19) .

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri că maşinile ISU şi SMURD vor asigura misiunile cu risc înalt.

"Astăzi se va aproba şi în Comitetul naţional pentru situaţiile de urgenţă: serviciile de ambulanţă pentru transportul probelor şi pentru sprijinirea Direcţiilor de Sănătate Publică să poată să asigure ambulanţe de tip A în sprijinul lor. Aici nu este timp ca oricare persoană să vină şi să refuze sau să spună 'nu mă duc' sau 'nu-mi fac misiunea'. Suntem toţi într-un sistem care ştie că există riscuri, ştie că suntem expuşi, asigurăm protecţia personalului, dar nu avem timp pentru astfel de manifestări.

Dacă au probleme, uşa este deschisă, să vină să ne spună care sunt problemele şi le rezolvăm. Nu există niciun motiv din punctul nostru de vedere ca să nu îşi execute misiunea respectivă. Misiunile cu risc înalt sau transportul lor este asigurat de maşinile ISU, SMURD, cele de multiple victime, pentru că acolo cabina medicală este separată de cea a şoferului", a afirmat Raed Arafat la sediul MAI.



Sursa video: MAI


Citește și: Bărbatul din Gorj, negativ la ultimul test de coronavirus
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii