Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole la Corbu Proiectul cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” aduce publicului trei reprezentații. Intrarea este liberă

ro

11 Oct, 2023 10:16 693 Marime text


Proiectul cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” aduce în perioada 11 – 13 octombrie 2023 trei spectacole în comuna Corbu, județul Constanța.
 
În data de 11 Octombrie 2023, Miercuri, ora 11:00, va avea loc spectacolul pentru copii „LUMEA POVEȘTILOR”, un spectacol în care regăsim personajele din poveștile românești cunoscute de toată lumea, precum „Ursul păcălit de vulpe”, „Fata moșului și fata babei”, „Punguța cu doi bani” și multe altele. Este un spectacol care animă atmosfera, bucură copiii, dar și adulții, și creează o atmosferă inedită. De asemenea, fiind un spectacol interactiv, cei mici pot participa, pot cânta și dansa alături de personajele lor preferate.
 
În data de 12 Octombrie 2023, Joi, ora 11:00, are loc spectacolul de Teatru Forum „DECIZIA FINALĂ E LA TINE”, dedicat în mod special adolescenților. Acest spectacol a fost realizat special pentru fetele minore care devin mame și, ulterior, abandonează școala, dat fiind faptul că țara noastră se află pe locul II la abandonul școlar în rândul mamelor minore. De aceea, pentru cei tineri, fete și băieți, este destinată această reprezentație cu o temă sensibilă, dar cât se poate de reală. De cele mai multe ori, „DECIZIA FINALĂ E LA TINE” a sensibilizat suflete și a pus pe gânduri tinere care se regăseau în această situație și care aveau nevoie de sprijin, sau poate doar de o vorbă bună. De asemenea, vor fi împărțite si broșuri adolescenților care vor avea curiozitatea să vizioneze spectacolul, în care vor găsi informații despre această temă, mamele minore și abandonul școlar.
 
În data de 13 Octombrie 2023, Vineri, ora 17:00, locuitorii comunei Corbu sunt invitați la o comedie apetisantă, „PLATA BIRULUI”. Sunt așteptați copilașii, tinerii dar și adulții la această comedie antrenantă de neratat, care prezintă realitățile românești de ieri și azi, oamenii și relația lor cu autoritatea. Este un spectacol în care acțiunea se învârte în jurul Vasilicăi, sau tanti Vasilica, așa cum este numită de cele mai multe ori, care primește vizita priciptorului, ce intenționează să îi ceară să plătească taxele statului, fiind neplătite de ceva timp.
 

„Așteptăm cu brațele deschise toți locuitorii comunei Corbu în aceste 3 zile de spectacole, dedicate și celor mici, dar și celor mari. Intrare este liberă!”, se precizează în comunicatul de presă al Asociației culturale pentru tineret și copii Art Theatre.

 
„Stagiune de teatru în localitățile județului” este un proiect organizat de Asociația culturală pentru tineret și copii Art Theatre, și realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.
 
Citește și:
Spectacolele din cadrul proiectului cultural artistic „Stagiune de teatru în localitățile județului” din Oltina au ajuns la final. Cum au fost primite de public? (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii