Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre victimele petardelor se află și numeroase animale

ro

26 Dec, 2023 15:20 851 Marime text

Sursa foto: Facebook/Primăria Constanța




 
  • Petardele au făcut numeroase victime, an de an, în perioada sărbătorilor de iarnă, copii, adulți, dar și prietenii noștri patrupezi, care sunt de-a dreptul terifiați de zgomotul asurzitor al artificiilor și petardelor. Au fost raportate numeroase cazuri de atacuri de panică și șoc în cazul pisicilor sau al câinilor.
 

„Atenție la prietenii noștri cu blană! Vă rugăm să reflectați cu grijă înainte de a folosi petarde sau artificii, deoarece, în absența vocii lor, animalele ne-ar transmite: 'Distracția dumneavoastră devine chinul nostru!', atrage atenția și Primăria Constanța, într-o postare pe Facebook.

 
 În această perioadă, avem grijă să nu tulburăm animalele cu zgomotele puternice generate de artificii sau petarde.
 

„Evitați tragediile și pierderile de animale prin protejarea lor de astfel de situații. În special, cățeii sunt vulnerabili, iar sfaturile noastre includ protejarea lor pentru a evita rătăcirea pe străzi sau în Adăpostul public de animale abandonate Constanța, de unde îi puteți recupera abia în a 8 a zi de instituționalizare”, mai menționează sursa citată.

 

„De asemenea, vă rugăm să ne sprijiniti în continuare în cadrul campaniei “Adoptă un cățel!”. Ajutați-ne să găsim familii responsabile pentru cei 350 de prieteni blănosi.. Vă așteptăm miercuri, 27 decembrie 2023, pentru a-i adopta gratuit și a le oferi un cămin fericit. Crăciun fericit tuturor!”, încheie Primăria Constanța.
 

Citește și
Noi structuri și regulamente la Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, proiect de pe ordinea de zi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii