Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primele declarații făcute de Viorica Dăncilă după vot ”Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă”

ro

10 Nov, 2019 21:36 1237 Marime text
 

În declarația făcută imediat după ora 21:00, când s-au închis urnele de vor și după ce au fost anunțate primele rezultate exit poll, Viorica Dăncilă a început cu mulțumiri adresate șefilor PSD din județe și tuturor celor care i-au acordat încrederea, scrie digi24.ro.

„Conform exit poll-ului, suntem în turul 2... Sperăm ca votul dat astăzi să fie un vot care se va multiplica în turul doi. Să fie un vot care să fie dat cu inima”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată fiind dacă a plâns, președința PSD a spus: „Eu nu am plâns deloc. Poate bărbații, că și bărbații plâng câteodată. Nu a fost niciun moment în care să plângem...”, a mai spus fostul premier.

În declarația sa, Viorica Dăncilă a mai spus că se bucură că în diaspora s-a votat în condiții bune. Cât despre motive... „Cred că acest lucru s-a datorat guvernării Dăncilă.”

„Sunt mulțimită, având în vedere că au fost 14 candidați. Suntem în turul 2, cu toată campania anti PSD și anti Viorica Dăncilă”, a încheiat Vioroca Dăncilă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii