Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria demarează achiziţia de produse pentru iluminat festiv în perioada sărbătorilor de iarnă în municipiul Constanţa

ro

20 Mar, 2019 00:00 2027 Marime text
Primăria Constanţa consultă piaţa privind iniţierea unei proceduri de achiziţie de produse pentru „Iluminat festiv” în municipiul Constanţa. Obiectul consultării îl constituie  închirierea, inclusiv  montarea-demontarea  unor instalaţii de iluminat festiv, pe perioada sărbătorilor de iarnă.
 
Lucrările  pentru  realizarea  iluminatului  festiv  constând  în  închiriere, inclusiv montare-demontare, se vor realiza conform cantităţilor de lucrări astfel: se va monta cablu şi se va racorda la reţeaua de iluminat public existentă; se vor monta produsele constând în instalaţii de iluminat festiv; se vor racorda produsele la reţeaua de iluminat public existentă; se va poza  cablul din oţel pentru montare produse constând în instalaţii de iluminat festiv la traversări; racordurile se vor realiza cu cleme de legătură.
 
Lucrările se vor realiza cu respectarea prevederilor standardelor şi normativelor din domeniul energiei electrice a prescripţiilor ANRE şi a diverselor documente cu caracter legislativ în vigoare. Toate produsele decorative utilizate în iluminatul festiv vor fi echipate cu sursă de lumina de tip LED, astfel încât să asigure un consum mic de energie electrică şi durată mare de viaţă.
 
Oferta  financiară va  fi transmisă cu preţuri unitare pentru fiecare produs ofertat. Propunerile vor fi însoţite de simulări transmise atât  pe  suport  de hârtie la sediul Direcţiei Gestionare Servicii Publice, Biroul Iluminat Public din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanţa, până la data de 3.04.2019.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii