Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța i-a spus NU managerului spitalului CF Port, Dorel Oprea

ro

09 Jan, 2016 00:00 5561 Marime text


Dorel Oprea, și Mihaela Astrid au solicitat Primăriei Constanța certificatul de urbanism numărul 309 din 07/01/2016 pentru a aduce modificări locuinței situată pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, numărul 43-45, din Constanţa.
 
Solicitarea se referă la „Schimbare destinație imobil existent D+P+1-2E din locuință în cabinet medical în limita a maxim 25% din suprafața construită, recompartimentări interioare și amplasare firmă luminoasă investiție realizată de SC Abc Medical Center SRL.”
 
Însă răspunsul primăriei a fost unul clar prin care refuză acordării certificatului de urbanism specificând că oportunitatea de a modifica reglementările urbanistice poate fi realizată printr-un PUZ.
 
„Nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru schimbare destinație imobil D+P+1-2E din locuință în clinică medicală deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate - utilizări admise– oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice aprobate poate fi studiată printr-un PUZ elaborat conform Legii 350/06.07.2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismul”, a fost răspunsul Primăriei Constanța la solicitarea făcută de Dorel Oprea și Mihaela Astrid.
 
Actul emis de autoritatea publică locală este valabil 24 de luni, adică până pe 7 ianuarie 2018.
 
Dorel Oprea este managerului Spitalului Clinic CF Constanța situate în incinta Portului de la malul mării. În anul 2013, Oprea risca să fie demis, acesta aflându-se într-o procedură de reevaluare a Ministerului Sănătăţii ca urmare a datoriilor acumulate la ANAF, care atingeau suma de 6 milioane de lei. Pe atunci managerul unității spitalicești declara că nu se consideră vinovat de toate aceste datorii acumulate şi spunând că oricine va veni în locul său se va confrunta cu acest deficit al spitalului. În plus, directorul a mai precizat la acea dată că a făcut toate demersurile legale, reuşind să obţină şi o eşalonare pentru plata datoriei la ANAF.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii