Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără containere pentru adăpostul de câini fără stăpân

ro

17 Jan, 2020 00:00 2449 Marime text

Municipalitatea anunţă achiziţia directă şi montarea de containere mobile cu utilizare specială pentru completarea spaţiului administrativ al Adăpostului pentru câini fără stăpân. Valoarea estimată fără TVA este 65.100 lei.


Potrivit anunţului de achiziţie, furnizorul va trebui sa dovedească o formă de înregistrare în condiţiile legii din ţara de rezidenţă, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situaţiile de anulare a constituirii, precum şi faptul că are capacitatea profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului de achiziţie publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie) emis de Registrul Naţional al Registrului Comerţului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise în conformitate cu legislaţia aplicabilă în ţara de rezidenţă, prin care se dovedeşte forma de înregistrare ca persoană fizică/juridică.


Atribuirea achiziţiei se va face pe baza criteriului preţul cel mai scăzut. Termen-limită primire oferte este 22.01.2020 pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantean 11 Jan, 2021 19:17 Sa cumpere pt urgenta pt a caza boschetarii in ele. Acum, boschetari stau si put printre bolnavi. Plini de purici, paduchi, raie. Izolatorul boschetarilor e indislonibil acum fiind in spatiul covid.