Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:55 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa caută experţi tehnici pentru viabilizarea terenurilor aferente blocurilor ANL din Poarta 6 (galerie foto)

ro

09 May, 2017 00:00 1840 Marime text
Primăria Constanţa anunţă achiziţia serviciului de expertiză publică privind serviciul de expertiză tehnică şi proiectare, refacere şi reparaţii taluz în zona lucrărilor de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor ANL, strada Brizei. Valoarea estimată a expertizei tehnice este 44.000 de lei fără TVA, iar cea pentru proiectare - 87.900 de lei fără TVA. În total, municipalitatea pune la bătaie 131.900 de lei fără TVA, respectiv 157.000 de lei cu TVA.
 
Contractul pentru expertiză tehnică şi proiectare refacere şi reparaţii taluz în zona lucrărilor de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor ANL, strada Brizei, în municipiul Constanţa, cu respectarea prevederilor din caietul de sarcini publicat, are o durată totală de 45 de zile lucrătoare, constituită din:
- etapa 1 - realizarea serviciului de expertiză tehnică - 25 de zile lucrătoare;
- etapa 2 - realizarea serviciului de proiectare pentru execuţia lucrărilor de refacere şi reparaţii: devizul pe categorii de lucrări, planuri şi detalii de execuţie, după caz - 20 de zile lucrătoare.
Cumulul duratelor din ordinele de începere emise nu va depăşi 45 de zile calendaristice. 

Condiţii de participare 

Cerinţa 1: personal specializat în domeniul rezistenţei şi stabilităţii terenului de fundare a construcţiilor şi a masivelor de pământ pentru serviciul de expertiză tehnică, respectiv personal tehnic specializat pentru serviciul de proiectare privind execuţia lucrărilor de refacere şi reparaţii.
Cerinţa 2: lista principalelor servicii similare prestate în ultimii cinci ani.
 
Criteriul de atribuire este cel mai scăzut preţ.
Oferta va fi transmisă până la data de 12.05.2017, în original, la adresa Primăria Municipiului Constanţa, strada Mihail Kogălniceanu nr. 28, în atenţia Serviciului Drumuri şi Iluminat Public.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii