Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 27 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța achiziționează lucrări de reparații generale și de renovare pentru fostul liceu Vasile Pârvan

ro

20 Nov, 2020 00:00 807 Marime text
 
  • Municipalitatea intenționează să achiziționeze lucrările de reparații generale și de renovare la imobilul situat pe strada Industrială nr 7
  • Ofertanții au posibilitatea vizionării imobilului pentru a face identificarea în teren a lucrărilor și a măsurătorilor necesare ce se vor executa și pentru a realiza o încadrare corespunzătoare
  • Data limită de transmitere propuneri este 25.11.2020 iar data limită pentru consultare este 27.11.2020

Primăria municipiului Constanța organizează achiziție publică pentru soluții tehnice incluzând și oferte de preț pentru achiziția lucrărilor de reparații curente la imobilul fostului liceu Vasile Părvan situat pe strada Industrială nr. 7, Constanța.

Municipalitatea intenționează să achiziționeze lucrările de reparații generale și de renovare la imobilul situat pe strada Industrială nr 7.
Ofertanții au posibilitatea vizionării imobilului pentru a face identificarea în teren a lucrărilor și a măsurătorilor necesare ce se vor executa și pentru a realiza o încadrare corespunzătoare din punct de vedere a tehnologiei de lucru, în vederea întocmirii corecte a devizelor de lucrări.

Imobilul situat pe strada Industrială nr 7 este destinat pentru sediu administrativ necesar desfășurării activității direcțiilor, serviciilor și compartimentelor din cadrul Primăriei municipiului Constanța.

Oferta de preț va fi însoțită de devize pe categorii de lucrări cu respectarea tehnologiei de execuție aferentă fiecărei categorii de lucrări și va fi însoțită de extrasele de resurse: material, manoperă, utilaj și transport.
Oferta de preț va fi prezentată în prețuri unitare și la valoarea totală, inclusiv taxa pe valoare adăugată, care va fi evidențiată distinct, pentru fiecare categorie de lucrări.

Vizualizarea imobilului din b-dul Tomis nr. 51, se va realiza în prezența unui reprezentant desemnat din cadrul Serviciului Administrativ Tehnico-Economic - Direcția Tehnic Administrativ.
Specificații tehnice:
Lucrările de reparaţii curente la imobilul situat pe str. Industrială nr. 7 constau în următoarele tipuri de lucrări:
- lucrări reparații tencuieli interioare
- vopsitorii interioare cu vopsea lavabilă

- demontare lambriu de lemn, acolo unde este cazul
- lucrări de verificare si reparații instalație electrică
- lucrări de verificare si reparații instalație termică (înlocuit tevi și calorifere în funcție de necesități)
- lucrări de verificare si reparații instalație sanitară (inlocuit lavoare, vas wc, rezervoare,baterii, etc. În funcție de necesități)
- lucrări de verificare si reparații centrală termică
- înlocuire uși de interior
- reparații tencuieli interioare în jurul tocurilor
- demontat și montat gresie, faianță și parchet

Aspecte supuse consultarii


Se solicită soluții tehnice şi oferte de preț cu respectarea prezentului anunț.
Orice persoană interesată poate vizita amplasamentul în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-16.00.
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite soluții tehnice și oferte de preț conform prezentului anunț pe adresa de e-mail: alexandru.taranu@primaria-constanta.ro, cât și la sediul Primăriei municipiului Constanta, b-dul Tomis nr. 51.
Data limită de transmitere propuneri este 25.11.2020 iar data limită pentru consultare este 27.11.2020.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii