Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră la „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”. Concurs de teatru studențesc

ro

04 Aug, 2021 15:50 1311 Marime text
  • Activitățile din weekend-ul 6-8 august se desfășoară sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin”. 
Anul acesta, la cea de-a III-a ediție a festivalului „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”, care se va desfășura în Parcul Tăbăcărie, zona Amfiteatru, în perioada 6-29 august, va avea loc în premieră un concurs de teatru studențesc. 

Primul weekend le este dedicat lor, studenților de la Actorie, de la patru instituții de învățământ superior care au (și) specializare Actorie. În ordinea intrării în concurs este vorba despre Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea de Arte din Târgu Mureș, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și Universitatea Națională de Artă Teatrală din Cinematografică „I. L. Caragiale” din București. 

Iată programul acestui weekend:
  • Vineri, 6 august, de la ora 21.00, este programat spectacolul Universității „Ovidius“ Constanța, urmat de la ora 22.30 de un atelier cu public susținut de Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.
  • Sâmbătă, 7 august, de la ora 21.00, în concurs intră spectacolul Universității de Arte din Târgu Mureș, urmat de la ora 22.00, de reprezentația celor de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Seara de sâmbătă se încheie cu un atelier cu public susținut de oaspeții de la Târgu Mureș.
  • Duminică, 8 august, de la ora 21.00, va avea loc spectacolul susținut de studenții de la Universitatea Națională de Artă Teatrală din Cinematografică „I. L. Caragiale” din București, urmat de un atelier cu public. Primul weekend cu teatru la Pontul Euxin se va încheia cu gala de premiere.
Activitățile din weekend-ul 6-8 august se desfășoară sub genericul „Teatru studențesc la Pontul Euxin”. 

Nu uitați, festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin” continuă până pe 29 august, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 21.00! Weekend-urile care urmează sunt dedicate profesioniștilor. 

Intrarea este liberă!

Festivalul „Seri de teatru și muzică la Pontul Euxin”,. organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, este un proiect de Interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, fonduri alocate prin contractul de finanțare nerambursabilă nr. 146224/23.07.2020.

Valoarea totală a proiectului este de 280.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii