Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe principalele drumuri din țară

ro

10 Sep, 2023 08:51 707 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier.  

Potrivit Infotrafic, a fost reluată normal circulația rutieră pe DN 19A, în afara localității Supuru de Sus, județul Satu Mare, acolo unde, ca măsură de prevenție, din cauza degajărilor de gaze provenite în urma unor lucrări de forare, traficul a fost oprit începând din data de 6 septembrie a.c.

„Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN7 Pitești-Sibiu și DN1 Ploiești-Brașov, circulația rutieră se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Reamintim faptul că astăzi, 10 septembrie, până la ora 16.00, circulația rutieră este închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 108 (Cabana Capra) și 116+808 metri (Bâlea Lac), pentru  desfășura evenimentului caritabil sportiv TRANSMARATON 2023“ - au mai precizat reprezentanții Infotrafic.

De asemenea, pe sectorul Bâlea Lac – Bâlea Cascadă (kilometrii 116+808 metri – 130), în intervalul orar 07.30 – 14.30, traficul se va desfășura dirijat, în vederea desfășurării în siguranță a evenimentului.

Polițiștii vă recomandă să respectați indicațiile polițiștilor rutieri și restricțiile impuse, să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic. 

Citește și: 

Atenție șoferi! Traficul în județul Constanța, afectat de trei transporturi agabaritice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii