Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poarta Mare a Cetăţii Tomis Investitorul Black Waters SRL şi proprietarul terenului, Ana Rodica Stăiculescu, scrisoare deschisă către primarul Făgădău (document)

ro

21 Nov, 2018 00:00 5082 Marime text

Descarca document: document-staiculescu-fagadau-investitori.pdf

Du-te la:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 21 Nov, 2018 11:51 Dle Arheolog daca veti citi dosarul PUD veti intelege ca nu s a descarcat arheologic situl, s a descarcat un teren vecin care mai fusese sapat pentru a se construi urmatoarea scara la MK2. Avizele prevad obligatia investitor pentru conservarea si punerea In valoare a vestigiilor din zona invecinata, inclusiv cele de pe domeniul public. Intreaga lucrare urmand sa fie sub avizarea Comisiei Nationale a monumentelor istorice.
  • arheologul de serviciu 21 Nov, 2018 08:18 ...am citit cu atentie pana la ,,descarcarea arheologica,,. Aceasta nu se poate da intr-un sit. Daca s-a dat, este foarte grav si investitorii stiu cu au obtinut actul si merg pe aceeasi cale mai departe. Sa raspunda cine a propus si cine a semnat astfel de documente. Mai ramane solutia cea mai la indemana. In Planul urbanistic toate zonele din imprejurimea siturilor sa fie declarate ,nonedificandi”, iar proprietarii de terenuri despagubiti intr-un fel.