Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.500 de persoane, legitimate în acțiunea Blocada. Ce spun polițiștii din Constanța

ro

27 May, 2024 13:42 440 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • În ultimele 48 de ore, poliţiştii au desfășurat, în județul Constanța, acțiunea Blocada, pentru asigurarea climatului optim de siguranță publică, prevenirea accidentelor de circulație și a traficului și consumului de droguri.
 
Astfel, aproximativ 260 de poliţişti din structurile de ordine publică au acţionat, în sistem integrat cu jandarmii, pentru a preveni faptele antisociale, iar poliţiştii rutieri au desfășurat acțiuni pentru creşterea siguranţei în trafic, conform IPJ Constanța.
 
Au fost organizate 47 de filtre rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind legitimate peste 1.500 de persoane și verificate 910 de vehicule.
 

„Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 14 șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conducere sub influenţa alcoolului și a substanțelor interzise.
 
De asemenea, au fost oprite din a circula 26 de vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate”, informează sursa citată.

 
Totodată, 261 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 25 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulației rutiere.
 
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate  303 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  aproximativ 156.000 de lei.
 
 
Citește și
Arestați la Constanța pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii