Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestați la Constanța pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO+VIDEO)

ro

27 May, 2024 13:11 877 Marime text



Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională, în două cauze penale, privind traficul de droguri de mare risc.
 
Potrivit IPJ Constanța, din probatoriul administrat, în prima cauză, a reieșit faptul că, în perioada februarie – mai 2024, un bărbat ar fi procurat, deținut și vândut diverse cantități de droguri de mare risc, sub formă de substanță cristalină (3-CMC și 4-CMC), către consumatori din județul Constanța.
 

„În urma percheziției domiciliare efectuate, la data de 23 mai 2024, au fost descoperite și ridicate aproximativ 80 de grame de droguri de mare risc, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
 
În cea de a doua cauză penală, la aceeași dată, un alt bărbat a fost prins în flagrant delict, în orașul Murfatlar, în timp ce ar fi comercializat peste 240 de grame de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), pentru 18.000 de lei.”, spun polițiștii.

 
 
Ulterior, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea celor două persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc.
 
La data de 24 mai 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.
 
Acțiunile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, conchide sursa.

 
 

Citește și
Opt percheziții în județul Constanța în cinci dosare penale privind infracțiuni economice (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii