Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă. Mai multe persoane, conduse la audieri (galerie foto)

ro

21 Feb, 2020 13:05 1333 Marime text

În urma a 11 percheziții efectuate pe raza județului Iași, au fost ridicate peste 330.000 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă.

La data de 20 februarie a.c., polițiștii B.C.C.O. Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat 11 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Iași și a județului Iași, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă.

Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat indicii că, începând cu anul 2018, 11 persoane ar fi constituit un grup infracțional organizat. Acestea ar fi colectat, deținut, transportat, preluat, depozitat și vândut țigări de contrabandă de provenință Republica Moldova.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 330.220 de țigarete, 2.200 de lei, 500 de euro, 9 telefoane mobile, 2 stick-uri de memorie, precum și documente cu valoare probantă în cauză.

Cele 11 persoane au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, trei dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore. Față de alte 4 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La acțiune au participat polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Iași și cu jandarmi din cadrul I.J.J. Iași.

Sursa foto: Poliția Română- DIICOT 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii