Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții într-un dosar de trafic de produse sau substanțe toxice. Ce s-a constatat (galerie foto)

ro

17 Mar, 2020 11:43 1880 Marime text

La data de 16 martie 2020, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Teleorman, cu sprijinul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și a unei grupe C.B.R.N. din cadrul S.I.A.S – I.G.P.R, au efectuat patru percheziție domiciliare în comunele Mavrodin și Buzescu, la locuințele unor persoane bănuite de extragerea de metale prețioase din pământ provenit de la Roșia Montană.

În urma perchezițiilor desfășurate în județul Teleorman, au fost indisponibilizați aproximativ 50 de litri de acid nitric, 500 de kg. de deşeuri provenite posibil din extracţie minieră, 375 de kg. de sodă caustică, un cartuş de vânătoare cu alice deţinut în mod ilegal, 71.000 de euro și 20.000 de lei, precum și o autoutilitară folosită la transportul acestor bunuri.

De asemenea, au fost ridicate mai multe probe privind alte substanțe (cenușă, substanțe lichide deversate pe sol, pământ) descoperite la locuințele percheziționate, cât și în șanțurile de scurgere limitrofe, urmând a fi expertizate de către specialiști chimiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică – I.G.P.R.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii