Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul C din cazarma 3479 Constanța va fi reabilitat (document)

ro

16 Jul, 2019 00:00 2278 Marime text
Ministerul Apărării, Unitatea Militară 02542 Focșani scoate din conturi circa 3.469.948,28 lei, pentru execuția lucrăilor de reparații curente la pavilionul C din cazarma 3479 Constanța.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 01.08.2019, ora 15.00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Prin acest contract se vor achiziționa lucrări de reparații curente a căror valoare estimata este de 3.469.948,28 lei. Clarificările se pot solicita cu 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va comunica tuturor operatorilor economici răspunsurile la întrebările de clarificare primite - însoțite de întrebarile aferente - luand masuri pentru a nu dezvalui identitatea celui care a solicitat clarificarile respective, prin publicarea acestora pe site-ul www.e-licitatie.ro – SEAP. Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificari înainte de data limita de depunere a ofertelor cu 3 zile.
 
Ofertantul trebuie să prezinte informații aferente principalelor lucrări executate din care să reiasă ca au fost duse la bun sfărșit în ultimii 5 ani lucrări similare în valoare cumulată de minim 3.000.000 lei, fără TVA, la nivelul a unuia sau a mai multor contracte de lucrări. Experiența similară trebuie să privească lucrări de construire și/sau de modernizare și/sau de reabilitare de construcții civile - Conform art. 193 din Legea 98/2016, pentru îndeplinirea cerințelor, operatorii economici vor prezenta doar DUAE.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autoritățea contractante sunt: Dănuț Ungureanu, Marius Neacșu, Mihail Bădiță, Vali-Laurențiu Joghiu, Ovidiu Gheorghe, Ciprian Musescu, Lia Nicoara, Mariana Marin.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii