Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:44 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documentaţia tehnică, elaborată de Artateliers Project SRL. Bazin de înot pentru Centrul de scafandri din Constanţa (document)

ro

30 Apr, 2020 00:00 5347 Marime text

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focşani vor investi într-un bazin de înot pentru cazarma 2798 Constanţa (Centrul de scafandri din Constanţa).
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul nr. A-3664 / 16.04.2020 - „Bazin de Înot în cazarma 2798 Constanța", în valoare de 394.573,75 lei, a fost adjudecat de Artateliers Project SRL.
 
Prin acest contract se vot achiziționa următoarele lucrări:  întocmire proiect tehnic de execuție cu detalii de execuție (P.Th.+D.E.); întocmire documentație tehnică pentru obținerea avizelor, inclusiv obținerea acestora; întocmire documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C); întocmire documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor (D.T.O.E); verificare tehnică a documentațiilor tehnice, și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada derulării contractului.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: Dănuţ Ungureanu, Ovidiu Gheorghe, Marius Neacşu, Mihail Bădiţă, Florinel Stratulat, Gabriel Grosu, Adrian Rădeanu, Gabriel Grosu, Ciprian Musescu, Lia Nicoara, Mariana Marin.
 

Date despre Artateliers Project SRL

 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea are sediul în Bucureşti. Firma provine din schimbare sediu in alt judeţ. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Artene Mihaela - Elena este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de activităţi de arhitectură. În anul fiscal 2018, firma cu unsingur salariat a raportat un profit de 313.467 lei şi o cifră de afaceri de 337.282 lei. Situaţia financiară pe anul 2019 arată astfel: un profit de 125.841 lei, un număr de 7 salariaţi şi o cifră de afaceri de 1.121.088 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Citeşte şi:
 
Cine doreşte să construiască un bazin de înot la o cazarmă militară din Constanţa (document)

Investiţie Centrul de Scafandri din Constanţa va avea bazin de înot
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii