Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul A din cazarma 609 Constanţa, reparat de firma care a semnat şi contractul pentru reabilitarea Cetăţii Carsium (document)

ro

06 May, 2020 00:00 4562 Marime text

Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focşani investeşte în pavilionul A din cazarma 609 Constanţa. Contractul de achiziţie publică „Lucrări de intervenţie la pavilionul A din cazarma 609 Constanţa - Cod obiectiv 2017-C/I-609“, în valoare de 10.213.180,29 lei a revenit societăţii Actaeon Invest SRL. Contractul „Lucrări de intervenție la Pavilionul A din cazarma 609 Constanța” presupune întocmirea proiectului tehnic de execuție cu detalii de execuție (P.Th.+D.E.), documentații tehnice pentru obținerea avizelor, inclusiv obținerea acestora, documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.), documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor (D.T.O.E.), verificare tehnică a documentațiilor tehnice, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada derulării contractului şi execuţie lucrări. Contractul intră în vigoare la data semnării de către ambele părți şi durează până la recepția finală a lucrărilor. Termen de finalizare a serviciilor de proiectare: data aprobării procesului verbal de recepţie a documentaţiei tehnice, faza P.Th. +DE. Termenul de finalizare a execuţiei lucrărilor - 30.11.2021.
 

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie responsabile de atribuirea procedurii sunt Dănuţ Ungureanu, Ovidiu Gheorghe, Marius Neacşu, Mihail Bădiţă, Florinel Stratulat, Adrian Rădeanu, Gabriel Grosu, Ciprian Musescu, Lia Nicoara, Mariana Marin.
 

Date despre Actaeon Invest SRL

Actaeon Invest SRL, societatea are sediul social în Braşov şi a fost înfiinţată în 2016, obiectul de activitate fiind reprezentat de „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Administratorul societăţii, ce are un capital social subscris de 120.000 de lei, este Cezar-Iulian Vlădoianu, acesta fiind, totodată, membru fondator alături de constănţeanul Mihai Vlad. În anul fiscal 2017, firma cu 14 de salariaţi a declarat o cifră de 1.902.721 lei şi un profit de 106.108 lei.
De asemenea, în anul fiscal 2018, firma a avut o cifră de afaceri de 3.151.294 lei, un număr de 10 de salariaţi şi 214.669 lei.


În noiembrie 2019, reprezentantul societăţii, Cezar Iulian Vlădoianu, a semnat contractul pentru reabilitarea Cetăţii Carsium, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Țuţuianu.
De menţionat că societatea a câştigat în anul 2019 şi contractul pentru modernizarea Serviciului de Medicină Legală Constanţa, atribuit de către CJC.


În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Citeşte şi:

Reabilitează şi Cetatea Carsium Ce afacerişti vor contractul de peste 13 milioane de lei pentru restaurarea Muzeului de Istorie

A fost semnat contractul pentru reabilitarea Cetăţii Carsium. Iată care sunt firmele câştigătoare! (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii