Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcarea Paraschivei Barbu, din zona Gării Constanța, aflată sub sechestru asigurător, obiectul unui dosar în instanță!

ro

22 Jun, 2021 00:00 3330 Marime text
  • Extravacanta Tour SRL a înregistrat un dosar in instanță
  • Intimați sunt municipiul Constanța prin primar și Paraschiva Barbu, unul dintre actorii din dosarul Retrocedărilor
  • Obiectul dosarului este contestaţie la executare 498/B/2021
  • Această societate are unul dintre punctele de lucru pe strada Theodor Burada, în zona Gării Constanţa
  • Potrivit unor declaraţii acordate în trecut de Ionuţ Barbu cotidianului ZIUA de Constanţa, parcarea era închiriată de la Paraschiva Barbu
  • Pe 12 iunie a.c., Primăria Constanța a înființat sechestru asigurător pe bunurile unor inculpați din dosarul Retrocedărilor, în vederea recuperării daunelor aduse patrimoniul orașului Constanța
  • Măsura de sechestru asigurător a fost instituită pe mai mai multe bunuri imobile ale actorilor din dosarul Retrocedărilor, printre care și Paraschiva Barbu

Pe rolul secției civile a Judecătoriei Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 16359/212/2021, având ca obiect contestaţie la executare 498/B/2021. Constestator este societatea Extravacanta Tour SRL iar intimați: municipiul Constanța prin primar și Paraschiva Barbu.
 
Societatea contestatoare este deținută de Alina Elena Barbu, fosta soţie a lui Ionuţ Barbu.
În SC Extravacanţa Tour SRL, Ionuţ Barbu spune că nu mai deţine nicio acțiune.
 
Această societate se ocupă cu activităţi ale agenţiilor de publicitate are unul dintre punctele de lucru pe strada Theodor Burada, în zona Gării Constanţa, într-un loc în care a fost amenajată o sală de aşteptare (acolo unde Extravacanţa deţinea parcarea).
Potrivit unor declaraţii acordate în trecut de Ionuţ Barbu cotidianului ZIUA de Constanţa, parcarea este închiriată de la Paraschiva Barbu, unul dintre actorii din celebrul dosar al Retrocedărilor.

Vă reamintim, pe 12 iunie a.c., Primăria Constanța a înființat sechestru asigurător pe bunurile unor inculpați din dosarul Retrocedărilor, în vederea recuperării daunelor aduse patrimoniul orașului Constanța. Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac, după ce UAT Constanța a depus acțiuni în instanță pentru recuperarea prejudiciului de peste 20 de milioane de euro creat prin retrocedări ilegale.
Măsura de sechestru asigurător a fost instituită pe mai mai multe bunuri imobile din Constanța, Ploiești și București, terenuri și construcții ale pârâților. Printre aceștia: Racu Constantin, Cocăneanu Constantin, Barbu Paraschiva, Giurgiucanu Georgică, Săvulescu Dragoș, etc.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firmele lui Ionuţ Barbu fuzionează

Învinuit pentru „acţiuni infracţionale” Ce firme şi ce interese are Ionuţ Barbu, urmărit penal în dosarul Realitatea Media

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii