Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial „Suspansul“ atribuirii locurilor de parcare

ro

08 Jul, 2021 00:00 4200 Marime text
 
  • După adoptarea și intrarea în vigoare a noului Regulament al parcărilor publice, parcă văd tot mai des, inclusiv în mediul online, regrete sincere aduse fostelor reglementări.
Mai acum câteva luni, când instanța hotăra suspendarea definitivă a Regulamentului parcărilor publice din Constanța, mai că nu s-au deschis sticle de șampanie de bucurie prin oraș!
 
Și totuși, după adoptarea și intrarea în vigoare a noului Regulament al parcărilor publice, parcă văd tot mai des, inclusiv în mediul online, regrete sincere aduse fostelor reglementări.
 
Din punctul meu de vedere, acest regulament în varianta adoptată în prezent nu face decât să sporească gradul de confuzie al oamenilor.
 
Dincolo de tariful crescut pentru orele de parcare, dincolo de faptul că modalitatea de plată a rămas la bază tot SMS-ul (atât de hulit în variantele anterioare), discuțiile pe marginea a cum se vor atribui locurile de parcare rezidențiale / riverane par să fie fără sfârșit.
 
După ce vecinii s-au pregătit psihic să liciteze între ei pentru un loc de parcare, autoritățile s-au răzgândit, iar licitația nu mai este o opțiune. Nu că ar fi fost echitabilă, în opinia mea.
 
Acum că s-a terminat și cu zâzania intre vecini, așteptăm să vedem cine și ce loc va primi, dacă va primi, de la primărie.
 
„Suspansul“ atribuirii locurilor de parcare îi face pe mulți să creadă că, parcă, vechiul regulament era mai bun.
 
În acest context, nu m-ar mira să se deschidă totuși sticle de șampanie, la momentul anulării celui nou – dacă va fi anulat vreodată.
 
Citește și:
 
Studiu de caz!
Noul regulament al parcărilor din Constanța. Cât ar dura până la anularea sa de către judecători

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii