Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă licitație pentru reabilitarea terenurilor de sport din municipiul Constanța

ro

18 Sep, 2021 00:00 1274 Marime text
⦁ Lucrări de reparații curente la terenuri de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța
⦁ Valoarea estimată fără TVA este de 322.511,31 lei fără TVA
⦁ Termenul limită primire oferte este  27.09.2021
⦁ Potrivit caietului de sarcini, vor fi pregătite suprafețele din beton sau metal prin curățare cu peria de sârmă, vor fi vopsite elementele sportive în două straturi cu email alchidal, după curățare (îndepărtarea vopselei vechi și a diverselor depuneri de pe suprafețele metalice) și grunduire în două straturi
⦁ Fiecare teren de sport este prevăzut cu o poartă de acces la care se vor înlocui plăcuțele cu intervalul orar în care se poate realiza accesul



Municipalitatea achiziționează de lucrări de reparații curente la terenuri de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța.

Valoarea estimată fără TVA este de 322.511,31 lei fără TVA.

Durata contractului: 12 luni de la emiterea primului ordin de lucru.

Termenul limită primire oferte este  27.09.2021.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț și a caietului de sarcini anexat pe adresa de e-mail: ozlem.omer@primaria-constanta.ro.

Potrivit caietului de sarcini, vor fi pregătite suprafețele din beton sau metal prin curățare cu peria de sârmă, vor fi vopsite elementele sportive în două straturi cu email alchidal, după curățare (îndepărtarea vopselei vechi și a diverselor depuneri de pe suprafețele metalice) și grunduire în două straturi.

Vor fi înlocuite plasele de la porțile de handbal, confecționate din fibră tesută, cu rezistență mare la rupere și la forțe de frecare, cu grosimea firului de 5 mm, iar pentru extra rezistență trebuie să aibă și sfoară perimetrală la îmbinări.

Vor fi înlocuite plasele de la panourile de baschet, confecționate din fibră tesută, de culoare albă, cu dimensiuni standard, respectiv diamentru inel - 45 cm (inelul este fix, realizat din oțel vopsit). 3.7. Vor fi înlocuite fileurile de volei de la terenurile de sport cu o dimensiune de 9,5m/1m și 12m/1m.

Vor fi refăcute marcajele. Liniile de marcaj vor avea lățimea de 5 cm. Se va folosi vopsea clor-cauciuc pentru asfalt E109-1 NTR 1707-80.  Totodată, vor fi reparate prin înlocuire (operațiunea de înlocuire cuprinde demontare panouri existente și montare panouri noi) panouri gard împrejmuire terenuri de sport de culoare verde cu dimensiunea de 2,5m/3m, la cota zero – cota terenului.

Înlocuirea panourilor de gard se va realiza fără afectarea altor dotări sau elemente de pe domeniul public sau privat.
Fiecare teren de sport este prevăzut cu o poartă de acces la care se vor înlocui plăcuțele cu intervalul orar în care se poate realiza accesul.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Curtea școlii aparține copiilor și după program! Proiect USR PLUS pentru acces liber pe terenurile de sport din școli

Licitație publică. Terenurile de sport amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța intră în reabilitare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii