Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul, despre confruntarea liberala Catarama, infatuat. Patriciu, nu priveste inapoi

ro

03 Mar, 2010 01:51 2181 Marime text

colaj_1.jpgCataramă este modest şi infatuat în egală măsură, te încuie imediat. Odată pornit la drum, Patriciu nu se mai întoarce, nu mai priveşte înapoi. Ce a fost nu există.

VIOREL CATARAMĂ
Data naşterii 31 ianuarie 1955

Muncitor, practic, inflexibil, umorul este dozat atât cât să nu pară că lipseşte. Sever, disciplinat şi patriot, Viorel Cataramă este un tip suficient de greu de accesat. Poate coborî din slăvi, uneori, pentru un prieten cu nevoi. Te poate privi şi întinde o mână când simte că-i musai şi-i eşti de folos. Altfel, mai degrabă tăcut, unii ar avea impresia că e morocănos. Intuitiv, lucrează cel mai bine singur, deşi poate colabora de este necesar. Socializează cu uşurinţă, când se impune, este convingător, neliniştit, uneori prea înţelegător cu sine. Aventuros, pregăteşte totul cu atenţie. Norocul vine doar la momentul potrivit.

Modest şi infatuat în egală măsură, te încuie imediat.

Îl priveşti. Nu îţi dai seama cum i te-ai putea adresa. Şi nici cui. Brusc, nu mai este aşa cum îl ştiai. El poate fi orice şi aproape oricine, oricând este cazul. Vulnerabilitatea o va ascunde cu grijă, timiditatea o mătură şi o doseşte sub covor iar ce priveşti este doar ceea ce are el chef să arate.

Între 29 şi 56 ani va construi totul temeinic, serios. Acumulează bunuri de natură materială şi este serios, uneori prea înţelept şi lipsit de sensibilitate. Este în prag de moment de răscruce, care va atinge un maxim la 56 ani şi va emite efecte până în 2013. Vibraţia acestui moment este 3. Distracţiile şi evenimentele sociale se vor succeda şi domina acest interval. Va călători mult. Activitatea intensă va lăsa urme. Va avea migrene. Posibile probleme cardiace. Oricum, norocul îl va însoţi. 2010, an cu vibraţie 8, pentru Viorel Cataramă, îi va aduce dorinţă de muncă, mai multă atenţie la lucrurile mărunte.

Va fi mai exact, mai punctual, mai ambiţios şi, probabil, mai bogat.

Martie adună prietenii pe lângă el. Poate avea şansa de a se integra în tot soiul de organizaţii, asociaţii. Oamenii vor privi către el de parcă l-ar vedea pentru prima dată cu adevărat, strigând: iată OMUL! 7 martie, vibraţie 9. Griji, nervi, supărare, hotărât să renunţe. Încă nu a stabilit la cine sau la ce, dar, atunci se va gândi serios la varianta de a se debarasa de inutili.

DINU PATRICIU
Data naşterii 30 august 1950

Eficient, ambiţios, raţional, insistent, atent, milităros, robust, ambiţios dar şi curios, băgăreţ, responsabil, serios, intolerant, irascibil, prietenos, diplomat, săritor, ordonat şi plin de tact în momente de cumpănă, Dinu Patriciu a fost lăsat pe pământ pentru prietenie şi negociere. Dacă ne gândim şi la negoţ putem spune că simte totul, iar afacerile sunt parte din sufletul său. Ideea este că e musai să-l asculţi, nu i te poţi împotrivi. Vede tot, nu-i scapă nimic şi nimeni. Hotărât şi norocos.

Odată pornit la drum nu se mai întoarce, nu mai priveşte înapoi. Ce a fost nu există. Doar obiectivul ce trebuie atins cu orice preţ. Şi plăteşte. Pentru orice gest, faptă sau gând. Cifra destinului său, 8, îi aduce şi bani, ambiţie dar şi dreptatea Divină. Inventiv, secretos, ermetic, de nepătruns, tocmai bun pentru întâlniri de gulere scrobite şi întâlniri ciudate. Va acţiona doar cum va considera el că este bine chiar dacă va găsi răbdarea de a-ţi asculta părerea. Îi este teamă de singurătate dar şi să privească mai atent în el. Comportamentul îi este de şef, conducător. Poate accepta scuzele dar nu tolerează greşeala, lenea, superficialitatea, ignoranţa. Agreabil, poate fi o gazdă desăvârşită. Are talent de bun povestitor şi un mod deosebit de a gusta şi reacţiona la glume. Este un jucător. Nu stă pe tuşă, nici dacă simte că minutul următor poate deveni ultimul.

Se află într-o perioadă cu vibraţie 6, în care este deosebit de atent, implicat, serios. Anul 2010 are pentru Dinu Patriciu o vibraţie 5. Şansa de a lua totul de la capăt. Schimbare. Început de drum.

În martie, va deveni ceva mai irascibil, mai greu de abordat, mai ţepos. Va socoti atent ce a făcut, ce a realizat şi, cu orice risc va găsi puterea de a pune în balanţă lucrurile din viaţa sa, faptele pe care urmează a le îndeplini. Va căuta să-l regăsească pe cel ce a fost şi să îl înţeleagă pe cel ce este pentru a bănui ceea ce va deveni. Deşi este un tip aprig, cu suflet bun, pentru care misia este mai importantă decât propria persoană, în martie va dori să afle ce este dincolo. O lună dedicată exclusiv sufletului său. 7 martie, cu vibraţie 5 îi oferă ocazia aceleiaşi schimbări de macaz.

Milena FARCAŞ

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii