Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nordis Management SRL, la un pas să rămână fără un apartament din complexul situat în Mamaia Sat, județul Constanța (DOCUMENT)

ro

06 Feb, 2024 17:00 1194 Marime text
  • Apartamentul deținut de Nordis Management SRL în Năvodari, pe strada Brizei (Mamaia Sat) este scos la licitație de executorul judecătoresc Giurgea Bucur.
  • Bunul a fost evaluat la prețul de 129.000 euro.
  • Nordis Management SRL este controlată de Vladimir Răzvan Ciorbă, Mapp Development SRL și Mihai Alexandru.
 
Executorul judecătoresc Giurgea Bucur anunță organizarea unei licitații pentru valorificarea imobilului deținut de Nordis Management SRL în Năvodari, strada Brizei nr. 3-5, bl. Lot 1, et. 9, ap. 245 (A 908), Județul Constanța, imobil înscris în C.F. nr. 123544-C1-U270, localitatea Năvodari, nr. cadastral 123544-C1-U270.
 
Apartamentul este compus din 2 camere de locuit și dependințe cu suprafața utilă măsurată de 48 mp, suprafața teren în proprietate și indiviziune  - 7,4 mp și cota indiviză de 0,5% aferentă apartamentului înscrisă în C.F nr. 123544 și nr. cad. 123544.
 
Licitația va avea loc pe data de 19.02.2024 ora 09:30 la sediul B.E.J. Bucur Giurgea din București. Prețul la care a fost evaluat imobilul este de 129.000 euro și a fost stabilit de expert East Bridge SRL.
 
Licitația se va desfășura în baza încheierilor de încuviințare a executărilor silite și a titlului executoriu Act adițional nr.2 autentificat sub nr. 1193/10.10.2023 la notarul public Alin Calborean, la Convenția de desființare autentificată sub nr.844/30.08.2022 la notarul public Alina Calborean, din dosarele de executare nr. 226/2023 și 248/2023, deschise împotriva debitoarei Nordis Management SRL cu sediul în București, la cererea creditorului POPA Maria Cecilia .
 
La licitație poate participa orice persoană care are capacitate deplină de exercitiu, precum și capacitatea să dobândească bunul ce se vinde. În cazul în care persoanele care vor să participe la licitație sunt reprezentate prin mandatar, mandatarul va avea obligatia de a prezenta, în original, o procura specială autentică. Debitoarea nu poate licita nici personal, nici prin persoane interpuse.
 
Cei care doresc să achiziționeze imobilul trebuie să depună în control executorului judecătoresc 10% din prețul de pornire a licitației. De asemenea, toți cei care pretend vreun drept asupra imobilului sunt somați să anunțe executorul judecătoresc înainte de data stabilită pentru licitație.
 
 

Despre Nordis Management SRL

 
 
Înființată în anul 2008, firma se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară și are sediul social în București, strada Aleea Alexandru, nr. 21.
 
Asociații Nordis Management SRL sunt Vladimir Răzvan Ciorbă și Mapp Development SRL, fiecare cu câte 46 % din capitalul social și Mihai Alexandru, cu 8% din capitalul social.
 
Administrator este Gheorghe Emanuel Poştoacă. Vladimir Răzvan Ciorbă este căsătorit Laura Ciorbă-Vicol, deputat PSD, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.
 
Pentru anul 2022, Nordis Management, cu 77 de angajați, a raportat o cifră de afaceri netă de 76.938.566 de lei și un profit net de 476.539 de lei.
 

 
Anul trecut s-a cerut insolvența Nordis Management SRL

 
 
Judecătorii de la Tribunalul București s-au pronunțat pe 16 octombrie 2023,  în dosarul în care se cere intrarea în insolvență a companiei Nordis Management SRL. Conform portalului instanțelor de judecată, Tribunalul București a luat act de renunţarea la judecarea cererilor de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de către o parte dintre creditori împotriva Nordis Management SRL.
 
Magistrații din București au disjuns cererile de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de alți creditori împotriva debitoarei Nordis Management SRL, precum şi o cererea de intervenţie şi au dispus formarea unui dosar nou, în care a acordat termen la data de 08.01.2024.
 

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta publicația de vânzare a imobilului.

 
Citește și:

 
S-a cerut insolvența Nordis Management SRL! Iată decizia judecătorilor


Nordis Management, răspuns negativ de la Curtea de Apel Constanța pentru ridicarea sechestrului judiciar (MINUTA)

Nordis Management a contestat sechestrul judiciar, la Curtea de Apel Constanța! (MINUTĂ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii