Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:11 08 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuri de parcare pentru constănțeni (galerie foto)

ro

23 Mar, 2020 08:50 782 Marime text
Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța.

Noi locuri de parcare sunt amenajate de municipalitate, prin SC Confort Urban SRL, în urma reorganizării spațiilor existente și a eliberării domeniului public de garaje.

În cartierul CET, Primăria Municipiului Constanța desfășoară un proiect complex de reconfigurare urbană prin lucrări de asfaltare și de extindere a carosabilului, reabilitare a zonei pietonale și amenajare de noi parcări. Riveranii au la dispoziție parcările care au fost construite pe aleea Egretei, în dreptul blocurilor C1, C4 și C5. Spațiul destinat staționării autovehiculelor a fost marcat și numerotat corespunzător.

De asemenea, au fost demarate lucrările de amenajare a noilor parcări situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona Bisericii Catolice „Sf. Pius din Pietrelcina” – Padre Pio – Constanța și în zona Trocadero. Parcările sunt construite în locul garajelor care au fost demolate, fiind extinsă suprafața deja existentă.

În prezent, se amenajează infrastructura terenului prin montare de borduri și pietruire, în etapa premergătoare asfaltării.

Primăria Municipiului Constanța a demarat anul trecut o amplă campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acțiunea vizează peste două mii de garaje din toate cartierele din oraș.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 

Ti-a placut articolul?

Comentarii