Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Europe College Burse pentru cercetătorii din domeniile științelor umaniste și sociale. Ce se oferă și cum puteți aplica

ro

26 Oct, 2021 15:16 1421 Marime text
  • Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului informează că se lansează concursul anual pentru bursele bursele New Europe College 2022/2023.

New Europe College-Institute for Advanced Study in Bucharest (Romania) lansează concursul anual pentru bursele NEC 2022/2023.

Sunt invitați să aplice cercetători români și internaționali (la nivel postdoctorat) din toate domeniile științelor umaniste și sociale (inclusiv drept și economie).

Ce se oferă:

Bursierii vor primi o bursă lunară de 850 de euro (fără taxe), cazare în București, rambursarea costurilor de călătorie. În plus, participanții care stau tot anul universitar au posibilitatea de a efectua o călătorie de cercetare de o lună la o instituție la alegere. Burserii au acces gratuit la Biblioteca NEC și la resursele electronice.

Ce se așteaptă:

Bursierii vor lucra la propriile proiecte și vor participa la evenimentele științifice organizate de NEC și la seminariile săptămânale în care se discută despre lucrările în desfășurare. La finalul programului, bursierii vor preda o lucrare de cercetare, reflectând rezultatele muncii lor pe durata bursei, care va fi inclusă într-o publicație NEC.

Cum puteți aplica:

Pentru a aplica (în engleză, franceză sau germană), vă rugăm să accesați formularul online disponibil pe applications.nec.ro. Data limită de trimitere a aplicațiilor este 10 ianuarie 2022.

Pentru mai multe detalii despre programul de burse NEC și modalitatea de înscriere, vă rugăm să accesați https://nec.ro/fellowships/apply-for-a-fellowship/.

Sursă foto: Facebook/ Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii