Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monixa Coroiu isi aniverseaza ziua de nastere

ro

19 Apr, 2010 03:09 4938 Marime text

cap_3.jpgCunoscută ca fosta şefă a cancelariei prefectului Liviu Tit Brăiloiu, mai nou „înregimentată" în structura de protocol a Consiliului Judeţean Constanţa, în calitate de şefă, Monixa Coroiu îşi serbează astăzi ziua de naştere.

monixa.jpgFosta vedetă a televiziunii locale, TV Neptun, până în urmă cu aproape un an, asistentă universitară a catedrei de Jurnalism a Facultăţii de Litere din Universitatea Ovidius, îşi face astăzi bilanţul ultimului său an de activitate profesională şi personală.

Dacă despre partea personală nu suntem în măsură să comentăm, despre cea profesională, constatăm faptul că, în acest răstimp, lucrurile au căpătat noi întorsături. După ce a fost desemnată să reprezinte cancelaria fostului prefect al judeţului Constanţa, Liviu-Tit Brăiloiu, unde nu s-a remarcat într-un mod excepţional, Monixa a ajuns să ocupe o funcţie în cadrul CJC-ului, tot de şefă, însă a Biroului de Protocol. Asta în condiţiile în care, şi anul trecut, dar şi în 2010, angajările în cadrul instituţiilor statului au fost blocate. De altfel, şefa Biroului este prezentă, de la „instalarea" sa în noua funcţie, la fiecare şedinţă de Consiliu Judeţean. Se pare că aspiraţiile şefei din cadrul CJC nu se opresc aici. Surse din PSD ne spun că a făcut parte din echipa de lucru a PSD-ului în campania din noiembrie de la prezidenţiale, unde avea tot aspiraţii de şefie, eşuate după eşecul PSD-ului la alegeri.

Până când ne va mai uimi din nou, redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa îi urează Monixei Coroiu, „La mulţi ani!"

Redacţia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 19 Apr, 2010 12:27 O ALTA CAPUSA PLATITA DIN BANII FRAIERILOR!!!