Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:48 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în grupul de firme Westhouse Terra Del Sol SRL şi-a schimbat denumirea. Iată cum se va numi!

ro

04 Jul, 2018 00:00 455 Marime text
Firmele Westhouse Group SRL şi Westhouse Invest SRL, asociate în Terra Del Sol SRL, au luat o decizie importantă, care se referă la modificarea numelui acestei societăţi.
 
Societatea Westhouse Group SRL, reprezentată de Kjetil Gronskag, preşedinte şi director general al RomReal LTD, în calitate de asociat care deţine o parte socială, reprezentând 5% din capitalul social al Terra Del Sol SRL, şi societatea Westhouse Invest SRL, reprezentată de Kjetil Gronskag, preşedinte şi director general al RomReal LTD, în calitate de asociat care deţine 19 părţi sociale, reprezentând 95% din capitalul social al societăţii Terra Del Sol SRL, împreună având 100% din capitalul social al societăţii Terra Del Sol SRL, au luat o decizie importantă. Astfel, a fost schimbată denumirea societăţii - din Terra Del Sol SRL în Westhouse Lakeside SRL. Hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Westhouse Lakeside SRL din 21.05.2018 a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Reamintim că RomReal, societatea-mamă a Westhouse-ului, are, potrivit site-ului firmei, mai multe terenuri în Constanţa, Ovidiu şi Bucureşti. Reamintim că CEO al RomReal a fost omul de afaceri de origine norvegiană Kay Tonnes Thorkildsen, cunoscut la nivel local în special prin prisma faptului că şi-a trecut la capitolul asociaţi un nume greu al businessului constănţean: Sorin Gabriel Strutinsky. Kay Tonnes Thorkildsen a decedat în luna octombrie a anului 2015.
 

Date despre firma care şi-a schimbat denumirea

 
Înfiinţată în anul 2005, firma are sediul social în oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 2.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Firma este controlată de SC Westhouse Group SRL, cu 5% din capitalul social, şi SC Westhouse Invest SRL, cu 95% din capitalul social. Persoane împuternicite ale companiei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, sunt Kjetil Gronskag - preşedinte CA şi Adrian Cristea - membru CA.
 
În anul fiscal 2014, societatea, cu zero salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut zero angajaţi şi o cifră de afaceri de zero lei. Şi în anul fiscal 2016, firma a avut zero salariaţi şi o cifră de afaceri de zero lei.
 
Citeşte şi:
 
Modificări importante în grupul de firme Westhouse. Mai multe societăţi au fuzionat. Deciziile, publicate în Monitorul Oficial

 
Terra Del Sol SRL, controlată de Westhouse Group SRL şi Westhouse Invest SRL, liber la ridicarea unui imobil în Mamaia Nord


Lakeside Residence, ansamblul rezidenţial situat în zona Popas Cişmea din localitatea Ovidiu, în atenţia APM Constanţa (document)

 
PUZ-ul iniţiat de Westhouse Group SRL privind proiectul imobiliar Lakeside Residence, la mâna APM Constanţa (document)


Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cişmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române

 
Ansamblul imobiliar Lakeside Residence, ridicat de Westhouse Group SRL în zona Popas Cişmea, prinde contur. Ce a solicitat de la Apele Române
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii