Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firmele Sopo Systems și Sopo Estate SRL

ro

14 Oct, 2021 00:00 1297 Marime text
 
  • Patricia Oana Constantin-Oancea a pierdut calitatea de asociat din cadrul Sopo Systems SRL și Sopo Estate SRL.
 
Sabrin Oancea și Patricia Oana Constantin Oancea, în calitate de asociaţi ai Sopo Systems SRL, cu sediul social în municipiul Bucureşti, sos. Fabrica de Glucoză, au hotărât revocarea din calitatea de administrator a Patriciei Oana Constantin-Oancea şi numirea în calitate de administrator a lui Sabrin Oancea, având puteri depline, pe o perioadă de 49 de ani
 
Totodată, asociaţii Sopo Systems SRL au mai hotărât cesionarea unui număr de 10 părţi sociale cu o valoare de 10 RON fiecare şi o valoare totală de 100 RON, de la Patricia-Oana Constantin-Oancea către Sabrin Oancea.
 
În urma cesiunii, structura capitalului social subscris şi vărsat este de 200 RON (două sutelei), divizat în 20 părţi sociale a câte 10 RON fiecare. Oancea Sabrin - 200 RON (20 părţi sociale) - 100% capitalul social, reprezentând cota de participare la beneficii şi pierderi.
 
Pe cale de consecinţă, Patricia Oana Constantin-Oancea a pierdut calitatea de asociat din cadrul Sopo Systems SRL.
 
De asemenea, Sabrin Oancea și Patricia Oana Constantin-Oancea, în calitate de asociaţi ai Sopo Estate SRL, cu sediul social în municipiul Bucureşti, sos. Fabrica de Glucoză, au hotărât cesionarea unui număr de 10 părţi sociale cu o valoare de 10 lei fiecare şi o valoare totală de 100 lei, de la Patricia Oana Constantin-Oancea către Sabrin Oancea.
 
În urma cesiunii, structura capitalului social subscris şi vărsat este de 200 RON (douăsutelei), divizat în 20 părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Oancea Sabrin - 200 RON (20 părţi sociale) - 100% capitalul social, reprezentând cota de participare la beneficii şi pierderi.
 
Pe cale de consecinţă, Patricia Oana Constantin-Oancea pierde calitatea de asociat din cadrul Sopo Estate SRL.  
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 octombrie 2021, Sopo Systems SRL a fost înființată în anul 2020 și are ca obiect de activitate „Comerţ cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate“.
 
Date financiare
 
2020
 
Cifra de afaceri: 5.338 lei
Cheltuieli: 9.221 lei
Profit net: -3.977 lei
Angajați:  1
 
Sopo Estate SRL a fost înființată în 2021 și are ca obiect de activitate „Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Baza Logistică Navală a cumpărat mobilier. Ce firme vor furniza produsele (document)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii