Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maşinile Gărzii Naţionale de Mediu vor circula cu carburant produs la Petromidia

ro

05 Oct, 2019 00:00 1864 Marime text

Rompetrol Downstream, divizie de retail a KMG International, a câştigat o licitaţie privind furnizarea de carburant pentru maşinile din dotarea Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul General.

Compania aflată în portofoliul KMG International a câştigat contractul pentru suma de 12,7 milioane de lei, prin care va furniza carburanţi către Garda Naţională de Mediu, timp de 4 ani. Astfel, până în 2024, maşinile Gărzii Naţionale de Mediu vor merge pe motorină şi benzină produse la Petromidia.


Carburanţii Euro5 sunt obţinuţi după standarde înalte de calitate, care respectă toate normele de mediu, aflate în vigoare. „Achiziţia de carburant pe bază de card - motorină euro 5 şi benzină fără plumb CO minim 95 pentru îndeplinirea obiectivului principal de activitate al Gărzii Naţionale de Mediu şi anume inspecţie şi control pentru protecţia mediului”, se arată în anunţul publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).


Maşinile Comisariatului General vor putea alimenta pe baza de card în toate staţiile Rompetrol din ţară. Rompetrol a avut cea mai buna oferta raport calitate-preţ. Din totalul scorului obţinut, 80% a reprezentat componenta financiară, iar 20% discountul oferit.

Segmentul de distribuţie al Rompetrol Downstream cuprindea, la finalul lunii iunie, 933 de puncte de comercializare, incluzând reţeaua de staţii proprii, staţii partener şi staţii mobile (expres, baze interne de 9 şi 20 metri cubi). La acestea se adaugă şase depozite de carburanţi (Arad, Craiova, Mogoşoaia, Simleul Silvaniei, Vatra Dornei şi Zărneşti) şi trei staţii de îmbuteliere a gazului petrolier lichefiat (Bacău, Arad şi Pantelimon).

Rompetrol Downstream împreună cu Rompetrol Gas au reuşit în perioada ianuarie - iunie 2019 o creştere cu 7% a cantităţilor totale de carburanţi comercializaţi (benzină, motorină, GPL) pe plan intern. Evoluţia a fost susţinută si extinderea reţelei de distribuţie, dar şi de o creştere importantă pe segmentul NFR (non-fuel retail).

Un factor important al creşterilor cantităţilor vândute şi a valorii obţinute este reprezentat de carburanţii produşi la rafinăria Petromidia Năvodari care, prin programele de investiţii în modernizarea şi conformarea instalaţiilor sale, reuşeşte constant să se menţină la standarde înalte de calitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii