Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariana Gaju implineste 50 de ani

ro

26 Mar, 2010 02:40 2820 Marime text
cap_5.jpgAstăzi, autorităţile locale din Cumpăna sunt în mare sărbătoare. Cea care este la cârma localităţii de zece ani, împlineşte astăzi, 50 de ani.

O fire puternică, ageră şi mereu în fruntea multor bărbaţi primari din judeţ, primăriţa din Cumpăna a descoperit, de-a lungul anilor, care este reţeta de succes pentru ca un primar să-şi continue proiectele mai mult de un mandat. Un model de primăriţă hotărâtă, activă şi de succes, cu un spirit deloc tipic autohton.

mariana_gaju_26.jpgMariana Gâju a reuşit să transforme comuna în fruntea căreia se află într-o localitate modernă, într-un sat european în care ai la îndemână aproape toate facilităţile pe care le ai şi la oraş. Este unul dintre primarii care se preocupă intens de viaţa culturală a localităţii, de asigurarea unui mediu educaţional performant dar şi de atragerea cât mai multor fonduri comunitare pentru dezvoltarea mai multor proiecte de interes local.

În nenumărate rânduri, de fiecare dată când a avut ocazia, Mariana Gâju a explicat cum trebuie să munceşti de zece ori mai mult decât un bărbat, ca să le arăţi că nu eşti poale lungi şi minte scurtă. „Rezultatele astea ale muncii îi fac pe bărbaţi să te privească altfel. La început spuneau: ce o mai vrea şi fusta asta? Acum mă respectă. Dacă mă respect pe mine, îi oblig şi pe ceilalţi să mă respecte", declara primarul într-un interviu dat la sfârşitul anului trecut.

Preşedintă a filialei Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România, Mariana Gâju a fost propusă de echipa PSD la ultimele alegeri din partid să ocupe un loc de vicepreşedinte, însă nu a reuşit să treacă de comisia de selecţie a candidaturilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii